فندق ارسال شده در 2 مهر، 2023 ارسال شده در 2 مهر، 2023 گفته بودم که اگر بوسه دهی،توبه کنم که دگر با تو این خطاها نکنم؛ بوسه دادی چو برخواست لبت از لب من توبه کردم که دگر توبه بی جا نکنم. 9 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 مهر، 2023 ارسال شده در 2 مهر، 2023 11 ساعت قبل، فندق گفته است: گفته بودم که اگر بوسه دهی،توبه کنم که دگر با تو این خطاها نکنم؛ بوسه دادی چو برخواست لبت از لب من توبه کردم که دگر توبه بی جا نکنم. حالم گرفته شده وگرنه شعر داشتم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 4 مهر، 2023 ارسال شده در 4 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱۱ در 23:52، حسین138 گفته است: حالم گرفته شده وگرنه شعر داشتم توبه کردم که دگر بار از گونه خطا ها نکنم نخورم می نکشم عربده مستی نکنم مست بودم بخدا، توبه بیجا کردم توبه کردم، که دگر بار توبه به مستی کنم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 24 مهر، 2023 ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱۳ در 12:17، حسین138 گفته است: توبه کردم که دگر بار از گونه خطا ها نکنم نخورم می نکشم عربده مستی نکنم مست بودم بخدا، توبه بیجا کردم توبه کردم، که دگر بار توبه به مستی کنم عالی بود لایک دارید خیلی خوبه ک در زمینه شعر و کتاب اطلاعات تون بسیار بالاست نقل قول
دل آرام ارسال شده در 24 مهر، 2023 ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۱۱ در 10:07، فندق گفته است: گفته بودم که اگر بوسه دهی،توبه کنم که دگر با تو این خطاها نکنم؛ بوسه دادی چو برخواست لبت از لب من توبه کردم که دگر توبه بی جا نکنم. عالی گلم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .