Elnaz ارسال شده در 14 شهریور، 2023 ارسال شده در 14 شهریور، 2023 چه هوایی … چه طلوعی! جانم … باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا …! به خدایی که خودم میدانم! نه خدایی که برایم از خشم نه خدایی که برایم از قهر نه خدایی که برایم ز غضب ساختهاند! به خدایی که خودم میدانم! به خدایی که دلش پروانه ست … و به مرغان مهاجر هر سال راه را میگوید ! و به باران گفته ست باغها تشنه شدند …! و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست! که مبادا که ترک بردارد …! به خدایی که خودم میدانم چه خدایی … جانم …! “سهراب سپهری” 3 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 14 شهریور، 2023 ارسال شده در 14 شهریور، 2023 4 ساعت قبل، Elnaz گفته است: چه هوایی … چه طلوعی! جانم … باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا …! به خدایی که خودم میدانم! نه خدایی که برایم از خشم نه خدایی که برایم از قهر نه خدایی که برایم ز غضب ساختهاند! به خدایی که خودم میدانم! به خدایی که دلش پروانه ست … و به مرغان مهاجر هر سال راه را میگوید ! و به باران گفته ست باغها تشنه شدند …! و حواسش حتی به دل نازک شب بو هم هست! که مبادا که ترک بردارد …! به خدایی که خودم میدانم چه خدایی … جانم …! “سهراب سپهری” سلام عالی، 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 16 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۲۴ در 14:53، حسین138 گفته است: سلام عالی، سلام.مرسی حسین آقا 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 شهریور، 2023 ارسال شده در 16 شهریور، 2023 53 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: سلام.مرسی حسین آقا سلام ممنون زنده باشید نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .