حسین138 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 مادربزرگم می گفت: دل هر آدمی دری دارد… باید باز کنی درِ دلت را رویِ لبخندها… می گفت: هر کدام از این درها یک کلید بیشتر ندارند کلیدِ دل آدم دست خودش نیست می گفت: کلیدها را پخش کرده اند بین آدمها و هر کس یکی برای خودش برداشته می گفت : بلند شو و بگرد بگرد ببین کلید قلبِ چه کسی در دستِ توست و ببین کلید قلبت کجاست ؟ 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: مادربزرگم می گفت: دل هر آدمی دری دارد… باید باز کنی درِ دلت را رویِ لبخندها… می گفت: هر کدام از این درها یک کلید بیشتر ندارند کلیدِ دل آدم دست خودش نیست می گفت: کلیدها را پخش کرده اند بین آدمها و هر کس یکی برای خودش برداشته می گفت : بلند شو و بگرد بگرد ببین کلید قلبِ چه کسی در دستِ توست و ببین کلید قلبت کجاست ؟ کلید قلبم دست خودمه کلید قلب کسی دست من نیست ویرایش شده 7 شهریور، 2023 توسط Topaz 1 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: کلید قلبم دست خودمه کلید قلب کسی دست من نیست عه چرا پیش منه ک کلید تو 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 2 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: عه چرا پیش منه ک کلید تو تی فدا 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 6 ساعت قبل، حسین138 گفته است: مادربزرگم می گفت: دل هر آدمی دری دارد… باید باز کنی درِ دلت را رویِ لبخندها… می گفت: هر کدام از این درها یک کلید بیشتر ندارند کلیدِ دل آدم دست خودش نیست می گفت: کلیدها را پخش کرده اند بین آدمها و هر کس یکی برای خودش برداشته می گفت : بلند شو و بگرد بگرد ببین کلید قلبِ چه کسی در دستِ توست و ببین کلید قلبت کجاست ؟ 1 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 2 ساعت قبل، Topaz گفته است: تی فدا عزیزمی ک 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 8 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2023 14 ساعت قبل، Topaz گفته است: کلید قلبم دست خودمه کلید قلب کسی دست من نیست سلام قلبت همیشه مهربون 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .