فریحا ارسال شده در 6 شهریور، 2023 ارسال شده در 6 شهریور، 2023 سراغی از ما نگیری نپرسی که چه حالیم عیبی نداره می دونم باعث این جداییم رفتم شاید که رفتنم فکرتو کمتر بکنه♪♪♫♫♪♪♯ نبودنم کنار تو حالتو بهتر بکنه لج کردم با خودم اخه حست به من عالی نبود احساس من فرق داشت باتو دوست داشتن خالی نبود بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون♪♪♫♫♪♪♯ چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون خاطرات گذشته منو می کشه آروم چه حالی دارم امشب به یاد تو زیر بارون بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون♪♪♫♫♪♪♯ چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون خاطرات گذشته منو می کشه آسون چه حالی داریم امشب به یاد تو منو بارون باختن تو این بازی واسم از قبل مسلم شده بود سخت شده بود تحملش عشقت به من کم شده بود♪♪♫♫♪♪♯ رفتم ولی قلبم هنوز هواتو داره شب و روز من هنوزم عاشقتم به دل می گم بساز بسوز رفتم ولی قلبم هنوز هواتو داره شب و روز من هنوزم عاشقتم به دل می گم بساز بسوز بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون♪♪♫♫♪♪♯ چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون خاطرات گذشته منو می کشه آروم چه حالی دارم امشب به یاد تو زیر بارون بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون♪♪♫♫♪♪♯ خاطرات گذشته منو می کشه آسون چه حالی داریم امشب به یاد تو منو بارون ♪♪♫♫♪♪♯ 2 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 7 ساعت قبل، فریحا گفته است: سراغی از ما نگیری نپرسی که چه حالیم عیبی نداره می دونم باعث این جداییم رفتم شاید که رفتنم فکرتو کمتر بکنه♪♪♫♫♪♪♯ نبودنم کنار تو حالتو بهتر بکنه لج کردم با خودم اخه حست به من عالی نبود احساس من فرق داشت باتو دوست داشتن خالی نبود بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون♪♪♫♫♪♪♯ چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون خاطرات گذشته منو می کشه آروم چه حالی دارم امشب به یاد تو زیر بارون بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون♪♪♫♫♪♪♯ چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون خاطرات گذشته منو می کشه آسون چه حالی داریم امشب به یاد تو منو بارون باختن تو این بازی واسم از قبل مسلم شده بود سخت شده بود تحملش عشقت به من کم شده بود♪♪♫♫♪♪♯ رفتم ولی قلبم هنوز هواتو داره شب و روز من هنوزم عاشقتم به دل می گم بساز بسوز رفتم ولی قلبم هنوز هواتو داره شب و روز من هنوزم عاشقتم به دل می گم بساز بسوز بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون♪♪♫♫♪♪♯ چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون خاطرات گذشته منو می کشه آروم چه حالی دارم امشب به یاد تو زیر بارون بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون♪♪♫♫♪♪♯ خاطرات گذشته منو می کشه آسون چه حالی داریم امشب به یاد تو منو بارون ♪♪♫♫♪♪♯ 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 7 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2023 1 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: نقل قول
دل آرام ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۷ در 01:29، فریحا گفته است: سراغی از ما نگیری نپرسی که چه حالیم عیبی نداره می دونم باعث این جداییم رفتم شاید که رفتنم فکرتو کمتر بکنه♪♪♫♫♪♪♯ نبودنم کنار تو حالتو بهتر بکنه لج کردم با خودم اخه حست به من عالی نبود احساس من فرق داشت باتو دوست داشتن خالی نبود بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون♪♪♫♫♪♪♯ چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون خاطرات گذشته منو می کشه آروم چه حالی دارم امشب به یاد تو زیر بارون بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون♪♪♫♫♪♪♯ چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون خاطرات گذشته منو می کشه آسون چه حالی داریم امشب به یاد تو منو بارون باختن تو این بازی واسم از قبل مسلم شده بود سخت شده بود تحملش عشقت به من کم شده بود♪♪♫♫♪♪♯ رفتم ولی قلبم هنوز هواتو داره شب و روز من هنوزم عاشقتم به دل می گم بساز بسوز رفتم ولی قلبم هنوز هواتو داره شب و روز من هنوزم عاشقتم به دل می گم بساز بسوز بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون♪♪♫♫♪♪♯ چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون خاطرات گذشته منو می کشه آروم چه حالی دارم امشب به یاد تو زیر بارون بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون چشمام خیره به نور چراغ تو خیابون♪♪♫♫♪♪♯ خاطرات گذشته منو می کشه آسون چه حالی داریم امشب به یاد تو منو بارون ♪♪♫♫♪♪♯ 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 9 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2023 22 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: نقل قول
دل آرام ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 9 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2023 1 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .