علی ارسال شده در 6 شهریور، 2023 ارسال شده در 6 شهریور، 2023 بابا داشت روزنامه میخوند بچه گفت: بابا بیا بازی! بابا که حوصله بازی نداشت ی تیکه از روزنامه رو ک نقشه دنیا بود رو تیکه تیکه کرد و گفت : فرض کن این پازله…! درستش کن! چند دقیقه بعد بچه درستش کرد بابا، باتعجب پرسید: توکه نقشه دنیا رو بلد نیستی چطور درستش کردی؟! بچه گفت: ادمای پشت روزنامه رو درست کردم … دنیا خودش درست شد آدمای دنیا که درست بشن… دنیا هم درست میشه … 4 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 6 شهریور، 2023 ارسال شده در 6 شهریور، 2023 27 دقیقه قبل، علی گفته است: بابا داشت روزنامه میخوند بچه گفت: بابا بیا بازی! بابا که حوصله بازی نداشت ی تیکه از روزنامه رو ک نقشه دنیا بود رو تیکه تیکه کرد و گفت : فرض کن این پازله…! درستش کن! چند دقیقه بعد بچه درستش کرد بابا، باتعجب پرسید: توکه نقشه دنیا رو بلد نیستی چطور درستش کردی؟! بچه گفت: ادمای پشت روزنامه رو درست کردم … دنیا خودش درست شد آدمای دنیا که درست بشن… دنیا هم درست میشه … 1 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 6 شهریور، 2023 ارسال شده در 6 شهریور، 2023 48 دقیقه قبل، علی گفته است: بابا داشت روزنامه میخوند بچه گفت: بابا بیا بازی! بابا که حوصله بازی نداشت ی تیکه از روزنامه رو ک نقشه دنیا بود رو تیکه تیکه کرد و گفت : فرض کن این پازله…! درستش کن! چند دقیقه بعد بچه درستش کرد بابا، باتعجب پرسید: توکه نقشه دنیا رو بلد نیستی چطور درستش کردی؟! بچه گفت: ادمای پشت روزنامه رو درست کردم … دنیا خودش درست شد آدمای دنیا که درست بشن… دنیا هم درست میشه … منم همیشه میگم دنیا خیلی خوبه آدما برا هم تلخش میکنن 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 8 ساعت قبل، علی گفته است: بابا داشت روزنامه میخوند بچه گفت: بابا بیا بازی! بابا که حوصله بازی نداشت ی تیکه از روزنامه رو ک نقشه دنیا بود رو تیکه تیکه کرد و گفت : فرض کن این پازله…! درستش کن! چند دقیقه بعد بچه درستش کرد بابا، باتعجب پرسید: توکه نقشه دنیا رو بلد نیستی چطور درستش کردی؟! بچه گفت: ادمای پشت روزنامه رو درست کردم … دنیا خودش درست شد آدمای دنیا که درست بشن… دنیا هم درست میشه … 1 نقل قول
علی ارسال شده در 7 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2023 19 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: منم همیشه میگم دنیا خیلی خوبه آدما برا هم تلخش میکنن دقیقا نقل قول
دل آرام ارسال شده در 7 شهریور، 2023 ارسال شده در 7 شهریور، 2023 21 ساعت قبل، علی گفته است: بابا داشت روزنامه میخوند بچه گفت: بابا بیا بازی! بابا که حوصله بازی نداشت ی تیکه از روزنامه رو ک نقشه دنیا بود رو تیکه تیکه کرد و گفت : فرض کن این پازله…! درستش کن! چند دقیقه بعد بچه درستش کرد بابا، باتعجب پرسید: توکه نقشه دنیا رو بلد نیستی چطور درستش کردی؟! بچه گفت: ادمای پشت روزنامه رو درست کردم … دنیا خودش درست شد آدمای دنیا که درست بشن… دنیا هم درست میشه … عــــالــــــــی 1 نقل قول
علی ارسال شده در 7 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2023 2 ساعت قبل، دل آرام گفته است: عــــالــــــــی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .