دل آرام ارسال شده در 5 شهریور، 2023 ارسال شده در 5 شهریور، 2023 من از اون دسته آدمام که وقتی دلم میشکنه؛ به جای اینکه برم مثل آدم به طرف بگم که فلان کارت زشت بوده و من از دستت ناراحتم... سکوت میکنمو تو خودم میریزم! بعد هی بهش فکر میکنم و هزار بار حرف و اتفاقی که ناراحتم کرده رو مرور میکنم بعد هی براش دلیل میارم تو ذهنم یارو رو محاکمه میکنم ولی هیچی به روش نمیارم! انقد اینکارو میکنمو زجر میکشمو با خودم کلنجار میرم که دیگه کم کم ازاون آدم فاصله میگیرم دیگه دلم نمیخواد ببینمش در حالی که تموم این مدت احتمالا حتی طرف نمیدونه من از دستش ناراحتم 2 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 6 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2023 7 ساعت قبل، Niloofar گفته است: منم از اون دسته ادمیام که صاف میرم تو صورتش میگم ازت ناراحتم... یکمم تند میگم..🫨 از یکم یکم بیشتر خخخ ای ول عاشق همچنین شخصیت هایی هستم ک محکم و مقتدر ناراحتی شونو بزنن تو صورت طرف من یکم دل نازکم زودی اشکام میریزه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .