فریحا ارسال شده در 19 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2023 تنهایی رو بلد شین. تنهایی بدرد بخور ترین فرصت زندگی ِ آدم ِ که باور کنه جاهای خالی رو. من بچه که بودم یک دوست خیالی داشتم؛ همیشه حس میکردم اگه یکی کنارم بشینه اون له میشه و از بین میره، نزارید هرکسی کنارتون بشینه ممکنه تنهایی تون له بشه، نزارید هیچکس بانزدیک شدنش این حریم رو خراب کنه. اصلا بگید کنار تنهایی تون بشینه که اگه رفت؛ بازم رفیقِ تنهاییون له نشده براتون بمونه .تنهایی رو بلد شید!خیلی از آدما بودنشون بدردمون نمیخوره! هروقت که تونستی از پَسِ خودت درست و حسابی بر بیای، هروقت که احمق نبودی، هروقت که تونستی اعصابت رو اندازهی سر سوزن کنترل کنی، هروقت فهمیدی چه حرفی رو کجا باید بگی و چه حرفی رو کجا نباید بگی، هروقت تونستی آدمهای اطرافت رو خوب بشناسی، هروقت نکتهسنج شدی و تونستی از روی تیکِ کنارِ پلکِ طرف مقابلت بفهمی الان چشه، اونوقت تصمیمهای بزرگ بگیر، اون موقع تازه میتونی لقمهی بزرگتر از دهنت برداری؛ تا قبل از اینکه به اون مرحله برسی نهایتن قاشق ماست بزرگتر از دهنت میخوری. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 19 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، فریحا گفته است: تنهایی رو بلد شین. تنهایی بدرد بخور ترین فرصت زندگی ِ آدم ِ که باور کنه جاهای خالی رو. من بچه که بودم یک دوست خیالی داشتم؛ همیشه حس میکردم اگه یکی کنارم بشینه اون له میشه و از بین میره، نزارید هرکسی کنارتون بشینه ممکنه تنهایی تون له بشه، نزارید هیچکس بانزدیک شدنش این حریم رو خراب کنه. اصلا بگید کنار تنهایی تون بشینه که اگه رفت؛ بازم رفیقِ تنهاییون له نشده براتون بمونه .تنهایی رو بلد شید!خیلی از آدما بودنشون بدردمون نمیخوره! هروقت که تونستی از پَسِ خودت درست و حسابی بر بیای، هروقت که احمق نبودی، هروقت که تونستی اعصابت رو اندازهی سر سوزن کنترل کنی، هروقت فهمیدی چه حرفی رو کجا باید بگی و چه حرفی رو کجا نباید بگی، هروقت تونستی آدمهای اطرافت رو خوب بشناسی، هروقت نکتهسنج شدی و تونستی از روی تیکِ کنارِ پلکِ طرف مقابلت بفهمی الان چشه، اونوقت تصمیمهای بزرگ بگیر، اون موقع تازه میتونی لقمهی بزرگتر از دهنت برداری؛ تا قبل از اینکه به اون مرحله برسی نهایتن قاشق ماست بزرگتر از دهنت میخوری. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 19 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2023 3 دقیقه قبل، Topaz گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 1 شهریور، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۹ در 19:40، فریحا گفته است: تنهایی رو بلد شین. تنهایی بدرد بخور ترین فرصت زندگی ِ آدم ِ که باور کنه جاهای خالی رو. من بچه که بودم یک دوست خیالی داشتم؛ همیشه حس میکردم اگه یکی کنارم بشینه اون له میشه و از بین میره، نزارید هرکسی کنارتون بشینه ممکنه تنهایی تون له بشه، نزارید هیچکس بانزدیک شدنش این حریم رو خراب کنه. اصلا بگید کنار تنهایی تون بشینه که اگه رفت؛ بازم رفیقِ تنهاییون له نشده براتون بمونه .تنهایی رو بلد شید!خیلی از آدما بودنشون بدردمون نمیخوره! هروقت که تونستی از پَسِ خودت درست و حسابی بر بیای، هروقت که احمق نبودی، هروقت که تونستی اعصابت رو اندازهی سر سوزن کنترل کنی، هروقت فهمیدی چه حرفی رو کجا باید بگی و چه حرفی رو کجا نباید بگی، هروقت تونستی آدمهای اطرافت رو خوب بشناسی، هروقت نکتهسنج شدی و تونستی از روی تیکِ کنارِ پلکِ طرف مقابلت بفهمی الان چشه، اونوقت تصمیمهای بزرگ بگیر، اون موقع تازه میتونی لقمهی بزرگتر از دهنت برداری؛ تا قبل از اینکه به اون مرحله برسی نهایتن قاشق ماست بزرگتر از دهنت میخوری. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 1 شهریور، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2023 16 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .