فریحا ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 (ویرایش شده) من بلد نیستم مهربون باشم چیکار کنم:) نمیتونم خودمو کنترل کنم:) واقعا دلم برا خودم میسوزه چون هیچ وقت هیچ کسی رو نداشتم هیچ وقت هیچ کسی نبود بگه باشه منم همراتم هروقت چیزیت شد نگران نباش من هستمن هیچ وقت نمیتونم اوکی باشم:) من هیچ وقت نتونستم با کسی درس رفتار کنم اخرش همیشه یه کاری میکنم که طرف از اینکه باهامه پشیمون بشه:) دست خودم نیست اعصبی ام منم نمیخاستم اینجوری بشم ولی کاری کردن که من اینقد اخلاقم بد شد من دوست نداشتم اینقد بد اخلاق بشم که همه ازم فرار کنن:)م:) با خودت رو راست باش، اگه یکیو دوس داری بهش بگو، اگه یکیو دوس داری ولی اون یکی دیگه رو دوست داره سعی کن فراموشش کنی، چون عمرت کوتاه تر از اونیه که فکرتو درگیر هرچیزی کنی، تو یه بار زندگی میکنی، اگه دلتنگ کسی هستی و منتظرشی، سعی کن همه ی زندگیت و فکرتو نزاری پای یه ادم، دلتنگ باش، ولی به اندازه بیشتر وقتتو صرف زندگیت و خوب کردن حالت کن، یادت باشه تو یه بار زندگی میکنی. ویرایش شده 18 مرداد، 2023 توسط فریحا 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 ❤❤❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 21 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: فقط به فکر خودت باش ❤❤ حتما گلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 1 شهریور، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۸ در 14:11، فریحا گفته است: من بلد نیستم مهربون باشم چیکار کنم:) نمیتونم خودمو کنترل کنم:) واقعا دلم برا خودم میسوزه چون هیچ وقت هیچ کسی رو نداشتم هیچ وقت هیچ کسی نبود بگه باشه منم همراتم هروقت چیزیت شد نگران نباش من هستمن هیچ وقت نمیتونم اوکی باشم:) من هیچ وقت نتونستم با کسی درس رفتار کنم اخرش همیشه یه کاری میکنم که طرف از اینکه باهامه پشیمون بشه:) دست خودم نیست اعصبی ام منم نمیخاستم اینجوری بشم ولی کاری کردن که من اینقد اخلاقم بد شد من دوست نداشتم اینقد بد اخلاق بشم که همه ازم فرار کنن:)م:) با خودت رو راست باش، اگه یکیو دوس داری بهش بگو، اگه یکیو دوس داری ولی اون یکی دیگه رو دوست داره سعی کن فراموشش کنی، چون عمرت کوتاه تر از اونیه که فکرتو درگیر هرچیزی کنی، تو یه بار زندگی میکنی، اگه دلتنگ کسی هستی و منتظرشی، سعی کن همه ی زندگیت و فکرتو نزاری پای یه ادم، دلتنگ باش، ولی به اندازه بیشتر وقتتو صرف زندگیت و خوب کردن حالت کن، یادت باشه تو یه بار زندگی میکنی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 1 شهریور، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2023 6 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .