Elnaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 دنیا را بد ساخته اند… کسی را که دوست داری، تو را دوست نمی دارد. کسی که تو را دوست دارد ، تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند و این رنج است. و این تمام زندگیست و زندگی یعنی این … 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: دنیا را بد ساخته اند… کسی را که دوست داری، تو را دوست نمی دارد. کسی که تو را دوست دارد ، تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند و این رنج است. و این تمام زندگیست و زندگی یعنی این … دنیا خیلی قشنگه آدما برا هم بدش میکنن 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 31 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: دنیا را بد ساخته اند… کسی را که دوست داری، تو را دوست نمی دارد. کسی که تو را دوست دارد ، تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند و این رنج است. و این تمام زندگیست و زندگی یعنی این … دقیقا همینه. من تجربه کردم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۵ در 16:58، ɑɍɛẕőǚ گفته است: دنیا خیلی قشنگه آدما برا هم بدش میکنن امان از این آدم ها 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۵ در 17:26، Miss nedaa گفته است: دقیقا همینه. من تجربه کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 23 ساعت قبل، Niloofar گفته است: زندگی بی ذاته ...خیلی زیاد... مرسی عزیزم عالی❤❤❤ ❤❤❤❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .