ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 7 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2023 پرسیده بودی چگونه ام ؟! خواستم بگویم آرامم ، کمی دلتنگ و خیلی عاشق ! و میدانی که جمع این سه ، تنهایی ست. اما من یک زنم. زنها بلدند تنهایی های شان را بغل کنند. غصه هایشان را قدم بزنند. حرفهایشان را سکوت کنند. دردهایشان را بکنند یک قرمه سبزی خوش عطر و جا افتاده ! بلدند سردی پیراهن ها را اتو بکشند. چروک خاطره ها را وصله کنند. زنها زندگی کردن شان فرق دارد. عاشقی کردنشان به معصومیت سبزه های کنار جوی آب می ماند. من کمی بلد شده ام تنهایی هایم را کلمه کنم . دردهایم را اشک کنم و باز بلندبلند بخندمشان. گفتم : زنها «دوست داشتن» را خوب بلدند. بلدند دوست داشتنشان را تمام روز ، برقصند. برقصند و باز هم برقصند . و وقتی تو به خانه برگردی ، خانه پر از دوست داشتن باشد. حتی اگر تو بلد نباشی کلمه اش کنی . زنها کنار آمدن را خوب بلدند خوب من ! #محبوبهاحمدی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 8 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2023 5 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: پرسیده بودی چگونه ام ؟! خواستم بگویم آرامم ، کمی دلتنگ و خیلی عاشق ! و میدانی که جمع این سه ، تنهایی ست. اما من یک زنم. زنها بلدند تنهایی های شان را بغل کنند. غصه هایشان را قدم بزنند. حرفهایشان را سکوت کنند. دردهایشان را بکنند یک قرمه سبزی خوش عطر و جا افتاده ! بلدند سردی پیراهن ها را اتو بکشند. چروک خاطره ها را وصله کنند. زنها زندگی کردن شان فرق دارد. عاشقی کردنشان به معصومیت سبزه های کنار جوی آب می ماند. من کمی بلد شده ام تنهایی هایم را کلمه کنم . دردهایم را اشک کنم و باز بلندبلند بخندمشان. گفتم : زنها «دوست داشتن» را خوب بلدند. بلدند دوست داشتنشان را تمام روز ، برقصند. برقصند و باز هم برقصند . و وقتی تو به خانه برگردی ، خانه پر از دوست داشتن باشد. حتی اگر تو بلد نباشی کلمه اش کنی . زنها کنار آمدن را خوب بلدند خوب من ! #محبوبهاحمدی سلام جای انتقاد هم داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 8 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2023 59 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سلام جای انتقاد هم داره؟ سلام بله بفرمایین ،، پست خودتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .