رفتن به مطلب

غمگین کننده است

ɑɍɛẕőǚ

ارسال های توصیه شده

غمگین‌کننده است این‌که آدم کسی را نداشته‌باشد تا با او از نگرانی‌ها و آرزوها و ترس‌هایی که دارد، حرف بزند.
غمگین‌کننده است فیلم‌های آخر هفته‌ات را تنهایی ببینی و چای‌‌ و قهوه‌ات را تنهایی و در سکوت بنوشی و هر صبح، تنها و غمگین تمام شهر را قدم بزنی و زیر بار مشغله‌ها و تلاش‌ها، تنهایی کمر خم کنی و یک نفر نباشد که بعد از تمام این‌ها نگران تو باشد و سراغ نشاطِ سفر کرده‌ از چشم‌های تو را بگیرد!

#نرگس_صرافیان_طوفان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

28 دقیقه قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است:

غمگین‌کننده است این‌که آدم کسی را نداشته‌باشد تا با او از نگرانی‌ها و آرزوها و ترس‌هایی که دارد، حرف بزند.
غمگین‌کننده است فیلم‌های آخر هفته‌ات را تنهایی ببینی و چای‌‌ و قهوه‌ات را تنهایی و در سکوت بنوشی و هر صبح، تنها و غمگین تمام شهر را قدم بزنی و زیر بار مشغله‌ها و تلاش‌ها، تنهایی کمر خم کنی و یک نفر نباشد که بعد از تمام این‌ها نگران تو باشد و سراغ نشاطِ سفر کرده‌ از چشم‌های تو را بگیرد!

#نرگس_صرافیان_طوفان

در شرایط فعلی تنهایی بودن و کسی نداشتن رو ترجیح میدم💐💐💐💐❤️

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، Topaz گفته است:

در شرایط فعلی تنهایی بودن و کسی نداشتن رو ترجیح میدم💐💐💐💐❤️

ولی ب وقتش یکی ازین آدما برا هر آدمی نیازه😅😅 اینم ک دیه پولی نیس واغن انصاف نیس نبودش😂😂😂

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است:

ولی ب وقتش یکی ازین آدما برا هر آدمی نیازه😅😅 اینم ک دیه پولی نیس واغن انصاف نیس نبودش😂😂😂

ای جان 😘😅😅

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است:

#نرگس_صرافیان_طوفان

باور کن تنهایی بهتره

ادمی ک تنهاس بدون دست انداز به هرچی که میخواد میرسه

البته هرکس یجوریه من راجب خودم گفتم

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، علی گفته است:

باور کن تنهایی بهتره

ادمی ک تنهاس بدون دست انداز به هرچی که میخواد میرسه

البته هرکس یجوریه من راجب خودم گفتم

من منظورم ی هم جنس بود ی رفیق ی خواهر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...