ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 6 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2023 غمگینکننده است اینکه آدم کسی را نداشتهباشد تا با او از نگرانیها و آرزوها و ترسهایی که دارد، حرف بزند. غمگینکننده است فیلمهای آخر هفتهات را تنهایی ببینی و چای و قهوهات را تنهایی و در سکوت بنوشی و هر صبح، تنها و غمگین تمام شهر را قدم بزنی و زیر بار مشغلهها و تلاشها، تنهایی کمر خم کنی و یک نفر نباشد که بعد از تمام اینها نگران تو باشد و سراغ نشاطِ سفر کرده از چشمهای تو را بگیرد! #نرگس_صرافیان_طوفان 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 6 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2023 28 دقیقه قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: غمگینکننده است اینکه آدم کسی را نداشتهباشد تا با او از نگرانیها و آرزوها و ترسهایی که دارد، حرف بزند. غمگینکننده است فیلمهای آخر هفتهات را تنهایی ببینی و چای و قهوهات را تنهایی و در سکوت بنوشی و هر صبح، تنها و غمگین تمام شهر را قدم بزنی و زیر بار مشغلهها و تلاشها، تنهایی کمر خم کنی و یک نفر نباشد که بعد از تمام اینها نگران تو باشد و سراغ نشاطِ سفر کرده از چشمهای تو را بگیرد! #نرگس_صرافیان_طوفان در شرایط فعلی تنهایی بودن و کسی نداشتن رو ترجیح میدم 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 6 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2023 10 دقیقه قبل، Topaz گفته است: در شرایط فعلی تنهایی بودن و کسی نداشتن رو ترجیح میدم ولی ب وقتش یکی ازین آدما برا هر آدمی نیازه اینم ک دیه پولی نیس واغن انصاف نیس نبودش 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 6 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2023 1 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: ولی ب وقتش یکی ازین آدما برا هر آدمی نیازه اینم ک دیه پولی نیس واغن انصاف نیس نبودش ای جان 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 6 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: غمگینکننده است اینکه آدم کسی را نداشتهباشد تا با او از نگرانیها و آرزوها و ترسهایی که دارد، حرف بزند. غمگینکننده است فیلمهای آخر هفتهات را تنهایی ببینی و چای و قهوهات را تنهایی و در سکوت بنوشی و هر صبح، تنها و غمگین تمام شهر را قدم بزنی و زیر بار مشغلهها و تلاشها، تنهایی کمر خم کنی و یک نفر نباشد که بعد از تمام اینها نگران تو باشد و سراغ نشاطِ سفر کرده از چشمهای تو را بگیرد! #نرگس_صرافیان_طوفان باور کن تنهایی بهتره ادمی ک تنهاس بدون دست انداز به هرچی که میخواد میرسه البته هرکس یجوریه من راجب خودم گفتم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 6 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2023 20 دقیقه قبل، علی گفته است: باور کن تنهایی بهتره ادمی ک تنهاس بدون دست انداز به هرچی که میخواد میرسه البته هرکس یجوریه من راجب خودم گفتم من منظورم ی هم جنس بود ی رفیق ی خواهر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 6 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: ای جان 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .