نیلوفرآبی ارسال شده در 25 تیر، 2023 ارسال شده در 25 تیر، 2023 متن آهنگ دلتنگ حامد برادران یادته یه شب که ماهو توی آسمون نشون دادی گرفتی دستم و تو قلبمو تکون دادی دیوونه این چه کاری بود که دستمون دادی یادمه میگفتی زندگی بدون تو نمیگذره کی فکرشو میکرد بگی جدایی بهتره کی فکرشو میکرد که این قرار آخره من کلی دلتنگم برات با همه میجنگم برات دوریت دیوونم کرد بیا عشقم برگرد دوست دارم کی علاقتو بهم کم کرد 3 نقل قول
Venusi ارسال شده در 25 تیر، 2023 ارسال شده در 25 تیر، 2023 39 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ دلتنگ حامد برادران یادته یه شب که ماهو توی آسمون نشون دادی گرفتی دستم و تو قلبمو تکون دادی دیوونه این چه کاری بود که دستمون دادی یادمه میگفتی زندگی بدون تو نمیگذره کی فکرشو میکرد بگی جدایی بهتره کی فکرشو میکرد که این قرار آخره من کلی دلتنگم برات با همه میجنگم برات دوریت دیوونم کرد بیا عشقم برگرد دوست دارم کی علاقتو بهم کم کرد لایک 1 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 31 مرداد، 2023 ارسال شده در 31 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۵ در 14:49، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ دلتنگ حامد برادران یادته یه شب که ماهو توی آسمون نشون دادی گرفتی دستم و تو قلبمو تکون دادی دیوونه این چه کاری بود که دستمون دادی یادمه میگفتی زندگی بدون تو نمیگذره کی فکرشو میکرد بگی جدایی بهتره کی فکرشو میکرد که این قرار آخره من کلی دلتنگم برات با همه میجنگم برات دوریت دیوونم کرد بیا عشقم برگرد دوست دارم کی علاقتو بهم کم کرد عالی عزیزم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .