ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 25 تیر، 2023 ارسال شده در 25 تیر، 2023 احساس میکنم از پیمانهی جوانیام مقدار ناچیزی باقی مانده! حس میکنم فرصت کمی دارم تا از ته ماندهی جوانیام استفاده کنم. دلم میخواهد بدوم و بجویم و بیاموزم و سفر کنم. دلم میخواهد گیسو به باد بسپارم و کودکانه شیطنت کنم و سرخوشانه از کوه و کمر بالا بروم و دیوانهوار آواز بخوانم و تمام خوشیهای عمیق جهان را تجربه کنم. دلم میخواهد تا زمان دارم، دوست بدارم و دوست داشته شوم و در آغوش بگیرم و در آغوش گرفته شوم و محبوب کسی باشم و شعر بخوانم و شیرین زبانی کنم . حس میکنم اندوه این روزگار آنقدر سنگین است که خیلی زود پیر خواهم شد و چشمهای جوان و شورانگیزم بی آنکه توسط کسی، عاشقانه بوسیده شوند، در ورطهی پیری خواهند غلطید و من به قدر کفایت و نیاز، جوانی نخواهمکرد. بیزارم از قانون جاذبهی زمین و جاذبهی زمان و گذار سالها. همهمان همان کودکان دوستداشتنی و شاداب گذشته میماندیم به کجای جهان بر میخورد؟ لعنت به تمام قوانین فیزیک و هرآنچه رنج ناگزیر که بیرحمانه میتازد و هرآنکه سختکوشتر و آگاهتر است را سختتر و سریعتر در خویش میبلعد... 4 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 تیر، 2023 ارسال شده در 25 تیر، 2023 39 دقیقه قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: احساس میکنم از پیمانهی جوانیام مقدار ناچیزی باقی مانده! حس میکنم فرصت کمی دارم تا از ته ماندهی جوانیام استفاده کنم. دلم میخواهد بدوم و بجویم و بیاموزم و سفر کنم. دلم میخواهد گیسو به باد بسپارم و کودکانه شیطنت کنم و سرخوشانه از کوه و کمر بالا بروم و دیوانهوار آواز بخوانم و تمام خوشیهای عمیق جهان را تجربه کنم. دلم میخواهد تا زمان دارم، دوست بدارم و دوست داشته شوم و در آغوش بگیرم و در آغوش گرفته شوم و محبوب کسی باشم و شعر بخوانم و شیرین زبانی کنم . حس میکنم اندوه این روزگار آنقدر سنگین است که خیلی زود پیر خواهم شد و چشمهای جوان و شورانگیزم بی آنکه توسط کسی، عاشقانه بوسیده شوند، در ورطهی پیری خواهند غلطید و من به قدر کفایت و نیاز، جوانی نخواهمکرد. بیزارم از قانون جاذبهی زمین و جاذبهی زمان و گذار سالها. همهمان همان کودکان دوستداشتنی و شاداب گذشته میماندیم به کجای جهان بر میخورد؟ لعنت به تمام قوانین فیزیک و هرآنچه رنج ناگزیر که بیرحمانه میتازد و هرآنکه سختکوشتر و آگاهتر است را سختتر و سریعتر در خویش میبلعد... لایک جانم❤ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 تیر، 2023 ارسال شده در 25 تیر، 2023 1 دقیقه قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: احساس میکنم از پیمانهی جوانیام مقدار ناچیزی باقی مانده! حس میکنم فرصت کمی دارم تا از ته ماندهی جوانیام استفاده کنم. دلم میخواهد بدوم و بجویم و بیاموزم و سفر کنم. دلم میخواهد گیسو به باد بسپارم و کودکانه شیطنت کنم و سرخوشانه از کوه و کمر بالا بروم و دیوانهوار آواز بخوانم و تمام خوشیهای عمیق جهان را تجربه کنم. دلم میخواهد تا زمان دارم، دوست بدارم و دوست داشته شوم و در آغوش بگیرم و در آغوش گرفته شوم و محبوب کسی باشم و شعر بخوانم و شیرین زبانی کنم . حس میکنم اندوه این روزگار آنقدر سنگین است که خیلی زود پیر خواهم شد و چشمهای جوان و شورانگیزم بی آنکه توسط کسی، عاشقانه بوسیده شوند، در ورطهی پیری خواهند غلطید و من به قدر کفایت و نیاز، جوانی نخواهمکرد. بیزارم از قانون جاذبهی زمین و جاذبهی زمان و گذار سالها. همهمان همان کودکان دوستداشتنی و شاداب گذشته میماندیم به کجای جهان بر میخورد؟ لعنت به تمام قوانین فیزیک و هرآنچه رنج ناگزیر که بیرحمانه میتازد و هرآنکه سختکوشتر و آگاهتر است را سختتر و سریعتر در خویش میبلعد... سلام تو هر سنی بودی کودکی کن 2 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 26 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۵ در 09:30، نیلوفرآبی گفته است: لایک جانم❤ ممنونم عزیزم نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 26 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۵ در 09:55، حسین138 گفته است: سلام تو هر سنی بودی کودکی کن نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 30 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۷ در 21:54، دل آرام گفته است: عالی فدات عزیزم نقل قول
دل آرام ارسال شده در 30 تیر، 2023 ارسال شده در 30 تیر، 2023 4 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: فدات عزیزم نشی گل 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .