ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 23 تیر، 2023 ارسال شده در 23 تیر، 2023 چقدر نیاز دارم به یک رفیق. به کسی که با حوصله و عشق مرا بشنود. که چقدر حرف دارم برای گفتن و چه سخت است پر از حرف بودن و هیچ کسی را برای شنیدن نداشتن... چقدر نیاز دارم به گوشی شنوا و ذهنی بیطرف و آغوشی پذیرا. به گفتن و گفتن و گفتن و بغض کردن و گریستن و نفسی عمیق کشیدن و آرام شدن... چقدر نیاز دارم به شنیده شدن، به دوست داشته شدن، به در آغوش گرفته شدن... به از هر دری گفتن و گفتن و گفتن و فهمیده شدن... چقدر دلم آدمی امن میخواهد... 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 23 تیر، 2023 ارسال شده در 23 تیر، 2023 38 دقیقه قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: چقدر نیاز دارم به یک رفیق. به کسی که با حوصله و عشق مرا بشنود. که چقدر حرف دارم برای گفتن و چه سخت است پر از حرف بودن و هیچ کسی را برای شنیدن نداشتن... چقدر نیاز دارم به گوشی شنوا و ذهنی بیطرف و آغوشی پذیرا. به گفتن و گفتن و گفتن و بغض کردن و گریستن و نفسی عمیق کشیدن و آرام شدن... چقدر نیاز دارم به شنیده شدن، به دوست داشته شدن، به در آغوش گرفته شدن... به از هر دری گفتن و گفتن و گفتن و فهمیده شدن... چقدر دلم آدمی امن میخواهد... عالی عزیزم 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 23 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2023 15 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: عالی عزیزم بوووس بهت 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .