Queen ارسال شده در 23 تیر، 2023 ارسال شده در 23 تیر، 2023 (ویرایش شده) دلم میخواد ببرمت تو اتاق ل.... کنم بیام روت ل... بزارم رو ل... بعد از چند دقیقه سرتو بگیرم آنقدر آنقدر آنقدر بزنم به دیوار که مغزت متلاشی شه ، خون بپاچه به دیوار ، بعد دستم و ببرم تو موهات ، بکشونمت به سمت بالکن ، هولت بدم پایین ، و با لذت فراوان وقتی بدنت پخش زمین میشه رو تماشا کنم ، و بگم: [دوست دارم]♡ ویرایش شده 23 تیر، 2023 توسط نیلوفرآبی 3 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 23 تیر، 2023 ارسال شده در 23 تیر، 2023 3 ساعت قبل، Queen گفته است: دلم میخواد ببرمت تو اتاق ل.... کنم بیام روت ل... بزارم رو ل... بعد از چند دقیقه سرتو بگیرم آنقدر آنقدر آنقدر بزنم به دیوار که مغزت متلاشی شه ، خون بپاچه به دیوار ، بعد دستم و ببرم تو موهات ، بکشونمت به سمت بالکن ، هولت بدم پایین ، و با لذت فراوان وقتی بدنت پخش زمین میشه رو تماشا کنم ، و بگم: [دوست دارم]♡ آروم باش فرزندم ،،، خودتو کنترل کن 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 25 تیر، 2023 ارسال شده در 25 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۳ در 10:58، Queen گفته است: دلم میخواد ببرمت تو اتاق ل.... کنم بیام روت ل... بزارم رو ل... بعد از چند دقیقه سرتو بگیرم آنقدر آنقدر آنقدر بزنم به دیوار که مغزت متلاشی شه ، خون بپاچه به دیوار ، بعد دستم و ببرم تو موهات ، بکشونمت به سمت بالکن ، هولت بدم پایین ، و با لذت فراوان وقتی بدنت پخش زمین میشه رو تماشا کنم ، و بگم: [دوست دارم]♡ اوه چ ابراز علاقه خشنی 1 نقل قول
Queen ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۶ در 02:19، دل آرام گفته است: اوه چ ابراز علاقه خشنی در ۱۴۰۲/۲/۳ در 14:17، ɑɍɛẕőǚ گفته است: آروم باش فرزندم ،،، خودتو کنترل کن نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 27 تیر، 2023 ارسال شده در 27 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۳ در 09:58، Queen گفته است: دلم میخواد ببرمت تو اتاق ل.... کنم بیام روت ل... بزارم رو ل... بعد از چند دقیقه سرتو بگیرم آنقدر آنقدر آنقدر بزنم به دیوار که مغزت متلاشی شه ، خون بپاچه به دیوار ، بعد دستم و ببرم تو موهات ، بکشونمت به سمت بالکن ، هولت بدم پایین ، و با لذت فراوان وقتی بدنت پخش زمین میشه رو تماشا کنم ، و بگم: [دوست دارم]♡ شفای عاجل خواستارم براش خخخ نقل قول
Queen ارسال شده در 27 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2023 ۱ ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: شفای عاجل خواستارم براش خخخ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .