نیلوفرآبی ارسال شده در 20 تیر، 2023 ارسال شده در 20 تیر، 2023 تکست کامل شعر این ترانه مث چــــــــشمام من بعد مراقبتم تا ته قصه عشقم ♫عاشقتم تو بخوای میــــــــکنم با هرکس مراوده کم رو شونه ♫ی من چشاتو ببند از حــــــالا دیگه قلبم پرپر میزنه ♫واسه تو من دوست نداشـــــــتم هیچوقت♫ هیچ کسو اندازه تو تو میدونی♫ که ایـــــــن دل گیره رو چشمای تو از ♫حالا دیگه قلــــــــــبم پرپر میزنه واسه تو من دوست♫ نداشتم هیچوقت هیـــــــــچ کسو اندازه تو تو میدونی که ♫این دل گیره رو چشــــــــمای تو 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 31 مرداد، 2023 ارسال شده در 31 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۳۱ در 22:57، نیلوفرآبی گفته است: تکست کامل شعر این ترانه مث چــــــــشمام من بعد مراقبتم تا ته قصه عشقم ♫عاشقتم تو بخوای میــــــــکنم با هرکس مراوده کم رو شونه ♫ی من چشاتو ببند از حــــــالا دیگه قلبم پرپر میزنه ♫واسه تو من دوست نداشـــــــتم هیچوقت♫ هیچ کسو اندازه تو تو میدونی♫ که ایـــــــن دل گیره رو چشمای تو از ♫حالا دیگه قلــــــــــبم پرپر میزنه واسه تو من دوست♫ نداشتم هیچوقت هیـــــــــچ کسو اندازه تو تو میدونی که ♫این دل گیره رو چشــــــــمای تو نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .