ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 امشب دلم می خواهد بی خیال ترین آدمِ رویِ زمین باشم ... یک آلزایمرِ شبانه بگیرم و به هیچ چیز و هیچ کسی فکر نکنم شب برایِ غصه خوردن نیست ! غصه ها بماند برایِ فردا ... می خواهم زیرِ این سقفِ ستاره اندود و خیالی ، دراز بکشم و با افکارِ شادِ کودکی ام بخوابم ... 3 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 56 دقیقه قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: امشب دلم می خواهد بی خیال ترین آدمِ رویِ زمین باشم ... یک آلزایمرِ شبانه بگیرم و به هیچ چیز و هیچ کسی فکر نکنم شب برایِ غصه خوردن نیست ! غصه ها بماند برایِ فردا ... می خواهم زیرِ این سقفِ ستاره اندود و خیالی ، دراز بکشم و با افکارِ شادِ کودکی ام بخوابم ... لایک عزیزم❤ 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 ۱ ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: امشب دلم می خواهد بی خیال ترین آدمِ رویِ زمین باشم ... یک آلزایمرِ شبانه بگیرم و به هیچ چیز و هیچ کسی فکر نکنم شب برایِ غصه خوردن نیست ! غصه ها بماند برایِ فردا ... می خواهم زیرِ این سقفِ ستاره اندود و خیالی ، دراز بکشم و با افکارِ شادِ کودکی ام بخوابم ... هر چی آرزوی خوب ما تو 3 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 20 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2023 4 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: لایک عزیزم❤ قربونت جانم 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 20 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2023 4 ساعت قبل، Topaz گفته است: هر چی آرزوی خوب ما تو فدات مهربوونم 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 21 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۳۱ در 07:36، ɑɍɛẕőǚ گفته است: فدات مهربوونم عزیزی خدا نکنه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .