Elnaz ارسال شده در 16 تیر، 2023 ارسال شده در 16 تیر، 2023 - بهترین درک از رابطه لانگ دیستنس رو محمود درویش داشته ك به زیبایی میگه : ‹ دوستت داشتم با وجود اینکه تو را به آغوش نکشیدهام و تو را همیشه نمیبینم، دوستت داشتم چون برایت نوشتم و برایت خواندم و به خاطرت خندیدم و بخاطر تو تغییر کردم تو را دوست داشتم در حالی ك دور بودی !' › 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 تیر، 2023 ارسال شده در 16 تیر، 2023 26 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: - بهترین درک از رابطه لانگ دیستنس رو محمود درویش داشته ك به زیبایی میگه : ‹ دوستت داشتم با وجود اینکه تو را به آغوش نکشیدهام و تو را همیشه نمیبینم، دوستت داشتم چون برایت نوشتم و برایت خواندم و به خاطرت خندیدم و بخاطر تو تغییر کردم تو را دوست داشتم در حالی ك دور بودی !' › عالی عزیزم❤ 1 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 16 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2023 9 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: عالی عزیزم❤ ❤❤❤ 1 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 11 مهر، 2023 ارسال شده در 11 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۷ در 17:19، Elnaz گفته است: - بهترین درک از رابطه لانگ دیستنس رو محمود درویش داشته ك به زیبایی میگه : ‹ دوستت داشتم با وجود اینکه تو را به آغوش نکشیدهام و تو را همیشه نمیبینم، دوستت داشتم چون برایت نوشتم و برایت خواندم و به خاطرت خندیدم و بخاطر تو تغییر کردم تو را دوست داشتم در حالی ك دور بودی !' › نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .