Ufo ارسال شده در 31 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد (ویرایش شده) خواستم نزدیکتر باشم به آقایم نشد تا بگیرم دامن لطف تو مولایم نشد +++ خواستم از معصیت دوری کنم، آدم شوم بندها را وا کنم از دست و پاهایم نشد +++ ندبههای جمعه را هی خواب میمانم ببخش سر به زیرم که میان روضه پیدایم نشد +++ ظاهراً ذکر تو را میگویم اما باطناً در میان عاشقانت باز هم جایم نشد +++ راه دیدار تو این بار از حرم شد باز، حیف خواستم تا محضر تو با سرم آیم نشد +++ گفتمت یک بار در خوابم بیا، جانِ حسن سر به خاک مقدمت ای یار میسایم، نشد +++ دائماً میچرخم آقا جان به دور معصیت از دو چشم خیس تو هر بار، پروایم نشد +++ کربلایم دیر شد، دارم خجالت میکشم آه آقا جان بگو که وقت امضایم نشد؟ ویرایش شده 31 خرداد توسط Ufo 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 31 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد 1 ساعت قبل، Ufo گفته است: خواستم نزدیکتر باشم به آقایم نشد تا بگیرم دامن لطف تو مولایم نشد +++ خواستم از معصیت دوری کنم، آدم شوم بندها را وا کنم از دست و پاهایم نشد +++ ندبههای جمعه را هی خواب میمانم ببخش سر به زیرم که میان روضه پیدایم نشد +++ ظاهراً ذکر تو را میگویم اما باطناً در میان عاشقانت باز هم جایم نشد +++ راه دیدار تو این بار از حرم شد باز، حیف خواستم تا محضر تو با سرم آیم نشد +++ گفتمت یک بار در خوابم بیا، جانِ حسن سر به خاک مقدمت ای یار میسایم، نشد +++ دائماً میچرخم آقا جان به دور معصیت از دو چشم خیس تو هر بار، پروایم نشد +++ کربلایم دیر شد، دارم خجالت میکشم آه آقا جان بگو که وقت امضایم نشد؟ التماس دعا 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 31 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ufo ارسال شده در 31 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد 14 ساعت قبل، حسین138 گفته است: التماس دعا محتاجیم به دعا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .