نیلوفرآبی ارسال شده در 29 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد کبوترم؛ هوایی شدم… ببین عجب گدایی شدم!●♪♫ دعای مادرم بوده که منم؛ امام رضایی شدم●♪♫ پنجره ی فولادِ تو دوای هر چی درده؛ کسی ندیدم اینجا، که نا امید برگرده●♪♫ چه جوری از تو؛ دست بکشم؟ بدونِ تو؛ نفس بکشم؟!●♪♫ تویی که تنها؛ دلسوزِ منی… آرزومه دوباره بیام، توو حرمت بدم یه سلام●♪♫ بهونه ی اشکای هرِ روز منی… بی تو می میرم آقام؛ یه فقیرم آقام، که تو حجِ فقرایی 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ufo ارسال شده در 29 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 25 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور در ۱۴۰۲/۱/۹ در 09:14، نیلوفرآبی گفته است: کبوترم؛ هوایی شدم… ببین عجب گدایی شدم!●♪♫ دعای مادرم بوده که منم؛ امام رضایی شدم●♪♫ پنجره ی فولادِ تو دوای هر چی درده؛ کسی ندیدم اینجا، که نا امید برگرده●♪♫ چه جوری از تو؛ دست بکشم؟ بدونِ تو؛ نفس بکشم؟!●♪♫ تویی که تنها؛ دلسوزِ منی… آرزومه دوباره بیام، توو حرمت بدم یه سلام●♪♫ بهونه ی اشکای هرِ روز منی… بی تو می میرم آقام؛ یه فقیرم آقام، که تو حجِ فقرایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .