Topaz ارسال شده در 27 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2023 شادترین کشور جهان با کمبود شدید نیروی کار مواجه است فنلاند اعتراف کرده که به طور گسترده به تعداد زیادی نیروی کار خارجی نیاز دارند. ساکو تیوراینن از موسسه استخدام talented Solutions گفت برای کمک به نسل خاکستری باید کارگران زیادی استخدام شوند. در حالی که اغلب کشورهای غربی با رشد ضعیف جمعیت روبرو هستند، وضعیت فنلاند بدتر است. بر اساس آمار سازمان ملل فنلاند به ازای هر 100 نیروی کار 39.2 نفر بالای 65 سال دارد و بعد از ژاپن از نظر سالخوردگی دوم است. پیش بینی شده تا 2030 جمعیت سالخورده کشور به 47.5 نفر برسد. 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 27 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2023 ماشالا ایران بیکار زیاد داره فنلاند باید ی مصوبه صادر کنه واسه ما که هر جوان ایرانی که بخاد بیاد اینجا اقامت دائم +کار خوب+زن خوشگل+پول +مسکن + و خلاصه فول امکانات میدیم کیه ک نره خودم اولین نفر میرم اونجا ارایشگاه باز میکنم البته فقط بهشون بگین که من رو زن جوان و خوشگل حساسم ها 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 27 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2023 30 دقیقه قبل، علی گفته است: ماشالا ایران بیکار زیاد داره فنلاند باید ی مصوبه صادر کنه واسه ما که هر جوان ایرانی که بخاد بیاد اینجا اقامت دائم +کار خوب+زن خوشگل+پول +مسکن + و خلاصه فول امکانات میدیم کیه ک نره خودم اولین نفر میرم اونجا ارایشگاه باز میکنم البته فقط بهشون بگین که من رو زن جوان و خوشگل حساسم ها فقط گزینه زن خشگل 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 27 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2023 52 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: فقط گزینه زن خشگل این گزینه اولویت است 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 28 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2023 13 ساعت قبل، Topaz گفته است: شادترین کشور جهان با کمبود شدید نیروی کار مواجه است فنلاند اعتراف کرده که به طور گسترده به تعداد زیادی نیروی کار خارجی نیاز دارند. ساکو تیوراینن از موسسه استخدام talented Solutions گفت برای کمک به نسل خاکستری باید کارگران زیادی استخدام شوند. در حالی که اغلب کشورهای غربی با رشد ضعیف جمعیت روبرو هستند، وضعیت فنلاند بدتر است. بر اساس آمار سازمان ملل فنلاند به ازای هر 100 نیروی کار 39.2 نفر بالای 65 سال دارد و بعد از ژاپن از نظر سالخوردگی دوم است. پیش بینی شده تا 2030 جمعیت سالخورده کشور به 47.5 نفر برسد. کارگر لازم ندارن من برم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .