Elnaz ارسال شده در 26 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2023 از زنان کشور هاي مختلف سوال شد… اگر شوهرتون رو با زن ديگري ببينيد با شوهرتون چيکار ميکنيد؟؟ زن سويسي : ازش ميپرسم از چي من خوشش نيومده؟ زن روسي : خونه رو ترک ميکنم… زن ايتاليايي : اون زن رو ميکشم… زن اسپانيايي : شوهرم رو ميکشم… زن آمريکايي : جفتشون رو ميکشم… زن ايراني : شوهر من از اين کارها نمیکنه 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 26 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2023 4 ساعت قبل، Elnaz گفته است: از زنان کشور هاي مختلف سوال شد… اگر شوهرتون رو با زن ديگري ببينيد با شوهرتون چيکار ميکنيد؟؟ زن سويسي : ازش ميپرسم از چي من خوشش نيومده؟ زن روسي : خونه رو ترک ميکنم… زن ايتاليايي : اون زن رو ميکشم… زن اسپانيايي : شوهرم رو ميکشم… زن آمريکايي : جفتشون رو ميکشم… زن ايراني : شوهر من از اين کارها نمیکنه عالی عزیزم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 26 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2023 7 ساعت قبل، Elnaz گفته است: از زنان کشور هاي مختلف سوال شد… اگر شوهرتون رو با زن ديگري ببينيد با شوهرتون چيکار ميکنيد؟؟ زن سويسي : ازش ميپرسم از چي من خوشش نيومده؟ زن روسي : خونه رو ترک ميکنم… زن ايتاليايي : اون زن رو ميکشم… زن اسپانيايي : شوهرم رو ميکشم… زن آمريکايي : جفتشون رو ميکشم… زن ايراني : شوهر من از اين کارها نمیکنه صد در صد،تو ایران از این چیزا خخخخ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 27 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2023 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 11 آذر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۶ در 14:46، Elnaz گفته است: از زنان کشور هاي مختلف سوال شد… اگر شوهرتون رو با زن ديگري ببينيد با شوهرتون چيکار ميکنيد؟؟ زن سويسي : ازش ميپرسم از چي من خوشش نيومده؟ زن روسي : خونه رو ترک ميکنم… زن ايتاليايي : اون زن رو ميکشم… زن اسپانيايي : شوهرم رو ميکشم… زن آمريکايي : جفتشون رو ميکشم… زن ايراني : شوهر من از اين کارها نمیکنه میگن شوهر من کبریت بی خطره نمیدونن این کبریت بیخطر بیرون خونه چ آتیشی میسوزونه البتع ب اقایون برنخوره همه جای دنیا خوب و بد دارم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .