نیلوفرآبی ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 متن آهنگ نیمه گمشده من حامیم مث پروانه دور تو میگشتم تا یه روز شمع عشق تو روشن شه همه ی دنیارو دنبال تو میگشتم همه دنیا حرف عشق تو و من شه نیمه ی گمشده من پیش تو گم شده دلم میشه سراغمو بگیری از همه آدمای شهر از قاصدک های رهگذر میشه نشونیمو بگیری نیمه ی گمشده من پیش تو گم شده دلم میشه سراغمو بگیری از همه آدمای شهر از قاصدک های رهگذر میشه نشونیمو بگیری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 زیبا بود عزیزم❤❤❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 23 خرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 2 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: زیبا بود عزیزم❤❤❤ فدات عزیزکم❤🪷 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 29 شهریور، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۳ در 18:31، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ نیمه گمشده من حامیم مث پروانه دور تو میگشتم تا یه روز شمع عشق تو روشن شه همه ی دنیارو دنبال تو میگشتم همه دنیا حرف عشق تو و من شه نیمه ی گمشده من پیش تو گم شده دلم میشه سراغمو بگیری از همه آدمای شهر از قاصدک های رهگذر میشه نشونیمو بگیری نیمه ی گمشده من پیش تو گم شده دلم میشه سراغمو بگیری از همه آدمای شهر از قاصدک های رهگذر میشه نشونیمو بگیری عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .