Queen ارسال شده در 23 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2023 من از همه بُریدم از همه کلاً چپیدم توو اتاق لامصب خودم بسمه دوییدن از همه پُرم به چشمم همه آدما مسخره شدن من خودم پُر معضلم ولی خب دارم مسئله تو رو هم من خودم دوس ندارم توو ساکِ باشگاهم یه دونه اسلحه کنم خودم که مقصدم بن بسته خراب نمیکنم مقصد تو رو هم آره خودم خواستم تنها باشم چون یه کمی خستمه گلم خسته اَ این شب بیداریا خسته از این کوفتگیا خسته اَ این زهرِ ماریا بذار حالم خوب شه بیا آخهدوس ندارم فازِ بد بدم منو اینطور ببینی میزت بد جائیه الآن اصلاً خوب نی این دور بشینی ولی خب هرزگاهی هم یه سَرم به ما بزن یه طرف اگه نبودِ تو باشه یه طرف جنازه من من بی تو یه شیرِ مریضم و اشک نمیشه نریزم توو این مدت نبودنِ تو هر شب یه نیش به من میزد یه سَرم به ما بزن بذار تموم بشه توهماتم تو واسه من یه فرشته ی پاکی ولی خب منم خداتم یه سرم به ما بزن بذار یه دو روز هم بد بگذره تو که میدونی وقتی هستی حالِ من بهتره تو که میدونی هنوزم خودمم در به درت یه دو روز هم بذار من باشم اصلاً دردسرت یه سرم به ما بزن بذار یه دو روز هم بد بگذره تو که میدونی وقتی هستی حالِ من بهتره تو که میدونی هنوزم خودمم در به درت یه دو روز هم بذار من باشم اصلاً دردسرت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .