نیلوفرآبی ارسال شده در 21 خرداد، 2023 ارسال شده در 21 خرداد، 2023 متن آهنگ بهترین اتفاق امو باند ♪♪♫♫♪♪♯ نه مگه میشه که چشم از رو تو برداشت بی تو زندگیم یه چیزی کم داشت تورو میخوام فقط مال خودم باش ♪♪♫♫♪♪♯ نه نمیتونم ازت جداشم مگه میشه دوست نداشته باشم توی فکر منی هر جا که باشم ♪♪♫♫♪♪♯ تویی بهترین اتفاق زندگی من دوست دارم تورو بیشتر از خودم چه حس خوبی داره عاشقت شدن ♪♪♫♫♪♪♯ تویی بهترین اتفاق زندگی من دوست دارم تورو بیشتر از خودم چه حس خوبی داره عاشقت شدن ♪♪♫♫♪♪♯ صد بار اگه بمیرم و زنده بشم بازم میشی اونی که من عاشقشم عشقم محاله که ازت دست بکشم ♪♪♫♫♪♪♯ چشمات آخه تموم زندگیم شده از تو حسی تو دلم کم نشده باید تو بمونی فقط مال خود من نقل قول
دل آرام ارسال شده در 29 شهریور، 2023 ارسال شده در 29 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۱ در 16:39، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ بهترین اتفاق امو باند ♪♪♫♫♪♪♯ نه مگه میشه که چشم از رو تو برداشت بی تو زندگیم یه چیزی کم داشت تورو میخوام فقط مال خودم باش ♪♪♫♫♪♪♯ نه نمیتونم ازت جداشم مگه میشه دوست نداشته باشم توی فکر منی هر جا که باشم ♪♪♫♫♪♪♯ تویی بهترین اتفاق زندگی من دوست دارم تورو بیشتر از خودم چه حس خوبی داره عاشقت شدن ♪♪♫♫♪♪♯ تویی بهترین اتفاق زندگی من دوست دارم تورو بیشتر از خودم چه حس خوبی داره عاشقت شدن ♪♪♫♫♪♪♯ صد بار اگه بمیرم و زنده بشم بازم میشی اونی که من عاشقشم عشقم محاله که ازت دست بکشم ♪♪♫♫♪♪♯ چشمات آخه تموم زندگیم شده از تو حسی تو دلم کم نشده باید تو بمونی فقط مال خود من نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .