نیلوفرآبی ارسال شده در 21 خرداد، 2023 ارسال شده در 21 خرداد، 2023 متن آهنگ حس خواستن تو میلاد بابایی کسی به جز تو تویه دلم نیست تو خاطراتم عشقه تو کم نیست هر جا که رفتم باز تو رو دیدم باز تو رو خواستم باز نرسیدم ♫●♪♪♫ دوباره فکرت مثه همیشه خیاله محضه تموم نمیشه دوباره دستام خط خطی کرده اسمتو رویه بخاره شیشه ♫●♪♪♫ از این حس خواستنه تو همین احساس نداشتنه تو از این شبو روزایه تکراری دلگیرم ♫●♪♪♫ از این حس همیشه خواستنه تو همین احساس نداشتنه تو از این شبو روزایه تکراری دلگیرم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 29 شهریور، 2023 ارسال شده در 29 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۱ در 08:32، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ حس خواستن تو میلاد بابایی کسی به جز تو تویه دلم نیست تو خاطراتم عشقه تو کم نیست هر جا که رفتم باز تو رو دیدم باز تو رو خواستم باز نرسیدم ♫●♪♪♫ دوباره فکرت مثه همیشه خیاله محضه تموم نمیشه دوباره دستام خط خطی کرده اسمتو رویه بخاره شیشه ♫●♪♪♫ از این حس خواستنه تو همین احساس نداشتنه تو از این شبو روزایه تکراری دلگیرم ♫●♪♪♫ از این حس همیشه خواستنه تو همین احساس نداشتنه تو از این شبو روزایه تکراری دلگیرم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .