نیلوفرآبی ارسال شده در 20 خرداد، 2023 ارسال شده در 20 خرداد، 2023 متن آهنگ چه عجب حسین توکلی با نمک میشی وقتی که قهر میکنی کش موتو که وا کنی شر میکنی توی دلبری هیشکی رو دست تو نیست ندیدم ندیدم ندیدم چه عجب یه نفر اومد و دل منو برد آخر آخه من که فقط با تو یه دونه خوبه اخلاقم بیا من حواسم به توئه بیا وا کن اخماتم چه عجب یه نفر اومد و دل منو برد آخر آخه من که فقط با تو یه دونه خوبه اخلاقم بیا من حواسم به توئه بیا وا کن اخماتم 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 10 شهریور، 2023 ارسال شده در 10 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۱ در 00:00، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ چه عجب حسین توکلی با نمک میشی وقتی که قهر میکنی کش موتو که وا کنی شر میکنی توی دلبری هیشکی رو دست تو نیست ندیدم ندیدم ندیدم چه عجب یه نفر اومد و دل منو برد آخر آخه من که فقط با تو یه دونه خوبه اخلاقم بیا من حواسم به توئه بیا وا کن اخماتم چه عجب یه نفر اومد و دل منو برد آخر آخه من که فقط با تو یه دونه خوبه اخلاقم بیا من حواسم به توئه بیا وا کن اخماتم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .