فریحا ارسال شده در 16 خرداد، 2023 ارسال شده در 16 خرداد، 2023 مستِ مستیم چقدر پایه هستیم صفای هم بریزیم یه دو تا پیک امشبم میگذره حالمون بدتره جون دلم شد دلِ عاشق مستِ مستم ببین پایه هستم ببین من گرفتار دو تا چشم سیاتم یار این روزا حالِ من از تو بدتر شده تو نمیدونی چقدر فکر تو هستم یار بی تو پریشون حالم رنگ نمونده به این رخسارم با تو غم ندارم چیزی کم ندارم تو این حس و حالم مستِ مستم ببین پایه هستم ببین من گرفتار دو تا چشم سیاتم یار این روزا حالِ من از تو بدتر شده تو نمیدونی چقدر فکر تو هستم یار نقل قول
دل آرام ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 17:13، فریحا گفته است: مستِ مستیم چقدر پایه هستیم صفای هم بریزیم یه دو تا پیک امشبم میگذره حالمون بدتره جون دلم شد دلِ عاشق مستِ مستم ببین پایه هستم ببین من گرفتار دو تا چشم سیاتم یار این روزا حالِ من از تو بدتر شده تو نمیدونی چقدر فکر تو هستم یار بی تو پریشون حالم رنگ نمونده به این رخسارم با تو غم ندارم چیزی کم ندارم تو این حس و حالم مستِ مستم ببین پایه هستم ببین من گرفتار دو تا چشم سیاتم یار این روزا حالِ من از تو بدتر شده تو نمیدونی چقدر فکر تو هستم یار نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .