Venusi ارسال شده در 15 خرداد، 2023 ارسال شده در 15 خرداد، 2023 فواید سکوت برای مغز: از بین رفتن تنش بازیابی توان ذهنی فعال شدن شبکه پیش فرض مغز بازسازی سلول های مغز رژیم۱۰ دقیقه ای سکوت در روز برای افزایش سلامت مغز مفید است. 4 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 16 خرداد، 2023 ارسال شده در 16 خرداد، 2023 دلیلی بر گفتن جمله ی لالی پس چیه نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 خرداد، 2023 ارسال شده در 16 خرداد، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ در 20:58، Venusi گفته است: فواید سکوت برای مغز: از بین رفتن تنش بازیابی توان ذهنی فعال شدن شبکه پیش فرض مغز بازسازی سلول های مغز رژیم۱۰ دقیقه ای سکوت در روز برای افزایش سلامت مغز مفید است. عالیه، منم ولی سکوت رو دوست ندارم، ترجیح میدم شلوغ کنم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 12 مهر، 2023 ارسال شده در 12 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ در 20:58، Venusi گفته است: فواید سکوت برای مغز: از بین رفتن تنش بازیابی توان ذهنی فعال شدن شبکه پیش فرض مغز بازسازی سلول های مغز رژیم۱۰ دقیقه ای سکوت در روز برای افزایش سلامت مغز مفید است. من ده مین سکوت کنم و با گوشی مشغول نباشم قبل اینکه ده مین شه خابیدم نقل قول
Venusi ارسال شده در 13 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2023 3 ساعت قبل، دل آرام گفته است: من ده مین سکوت کنم و با گوشی مشغول نباشم قبل اینکه ده مین شه خابیدم اخی عزیزم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .