Gsky ارسال شده در 14 خرداد، 2023 ارسال شده در 14 خرداد، 2023 هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛ هر قلبی دردی دارد فقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛! بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنند و بعضیها در لبخندشان! خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست... 3 نقل قول
Gsky ارسال شده در 14 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2023 من از این آدمام که اگه بخوام بهت اهمیت بدم واقعا همه ی خودم رو برات میذارم. جوری که وقتی هیچ کس نیست، من هستم، وقتی همه هستن، من بیشتر هستم، وقتی همه اشکت و در میارن، من اشکات و پاک میکنم، وقتی غصه داری، منم باهات غصه میخورم، اولویتم میشی، بهت نشون میدم که کنارتم تو هر شرایطی، ولی وقتي قدرم رو ندونی، برام بی اهمیت میشی، کم رنگ میشی، تاجایی که دیگه اولویتم نیستی، دیگه بهت اهمیت نمیدم، نه میام حالت و بپرسم، نه میام اشکات و پاک کنم، نه میام بخندونمت، نه میام ناراحتت کنم، نه باهات غصه میخورم، نه میام باهات دعوا کنم، نه میام برای جلب کردن توجهت کاری کنم، نه میام آرومت کنم، نه میام حرصت و در بیارم، نمیام، دیگه نمیام... 2 نقل قول
Gsky ارسال شده در 14 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2023 یادمه یه روز از یه نفر خیلی خوشم میومد ؛ هر روز ویساشو گوش میکردم و عکساشو نگاه میکردم و به خودم غبطه میخوردم! یه روز با خودم دعوا کردم که چرا بهش نمیگم! از یه طرف می ترسیدم نه بشنوم؛ از یه طرف می ترسیدم دیر بشه! چند روز گذشت و من نتونستم خودمو قانع کنم! این چند روز ادامه پیدا کرد و در نهایت یکی دیگه زودتر از من گفت و تموم شد! اونجا با خودم قول دادم که هیچوقت دیگه اونقدر ترسو و کصخل نشم که نگم! فهمیدم که حتی اگه نه میشنیدم هم مهم نبود! چون تقصیر من نبود؛ تقصیر هیچکس نبود! ولی اگه بله میشنیدم چقدر خوب میشد! آره ؛ دیگه ترسیدن رو گذاشتم کنار! اوضاع خیلی بهتر شد! 2 نقل قول
Gsky ارسال شده در 14 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2023 یه وقتایی تو زندگی هست که خسته میشی. داری میدویی و میدویی و میدویی با تمام سرعتت! اما یهو کم میاری. یهو خسته میشی. یهو میبُری! وسط راه، وسط دویدن، وسط فرار کردن، کم میاری. وایمیستی. دست میکشی از فرار کردن. با خودت میگی خب که چی؟! میایستی و بس میکنی فرار کردن از حقیقتو! میایستی و میذاری حقیقت دستتو بگیره و ببره با خودش. ترجیح میدی وایسی و باهاش روبرو شی و فقط بذاری همه چی تموم شه... 2 نقل قول
Gsky ارسال شده در 14 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2023 ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻗﺖ ﻫﺎ ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺭ ﺯﺩﻥ ﻭﺍﺭﺩ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﻣﯿﺸﻦ ... ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻦ ﮐﻪ ﭼﺸﻢ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯽ ﯾﻪ ﻓﺼﻠﯽ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺷﺪﻥ ... ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﻣﯿﺸﻦ ... ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻫﻢ ﺩﻟﺖ ﺍﺑﺮﯼ ﺷﺪ ﻭ ﮔﺮﻓﺖ ﺩﻝ ﺍﻭﻧﻬﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ... ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻔﻬﻤﯽ ﻓﻘﻂ ﺩﻭﺳﺸﻮﻥ ﺩﺍﺭﯼ ... ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﺑﻮﺩﻧﺸﻮﻥ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﺕ ﭘﺮﺭﻧﮕﻪ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﻫﺎﺗﻮ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ ﻭ ﺍﻭﻧﺎ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﻧﻤﯽ ﺷﻦ ... ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ...! 2 نقل قول
Gsky ارسال شده در 14 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2023 دلم میخواد باهم بریم یه جایی که هیچ کس نباشه، انقد بزنمت تا خون بالا بیاری، موقعی که دیگه نتونستی روی پات بایستی، هلت بدم تا بیوفتی زمین و با ماشین از روت رد بشم، دقیقا موقعی که داشتی نفسای آخرتو میکشیدی و التماسم میکردی که کارتو تموم کنم یک لبخند بزنم و همونجا ولت کنم و چند روز بعد دقیقاً موقعی که نا امید شدی بیام پیشت تا دوباره امیدوار شی، وقتی امیدو توی چشمات دیدم نفت و بریزم روت و درجا بسوزونمت و پودرتو بریزم توی فاضلاب تا بفهمی رها کردن یک آدم، بعدش برگشتن و امید دادن بهش و دوباره رهاش کردن یعنی چی. 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .