kambiz_landar ارسال شده در 11 خرداد، 2023 ارسال شده در 11 خرداد، 2023 خـــــیلی بـــــاید بـــــی مـــــعرفت بـــــاشی کـــــه پـــــشت جـــــمله ی: تـــــنهام نـــــذار، بـــــی تـــــو نـــــمیتونم... چـــــه غـــــروری شـــــکسته شـــــده، بـــــه خـــــاطر * دوســـــت داشـــــتنت * مـــــردی...؟! هر چقدر مـــــغرور... هر چقدر صـــــادق... هر چقدر ســـــاده... هر چقدر جـــــذاب... هر چقدر مـــــکار... اما گاهی برای فتح جغرافیای زن، باید به زانـــــو بیافتی! )))))) توبه میکنم و قول میدهم دیگر کسی را دوست نداشته باشم حتی به قیمت سنگ شدن... توبه میکنم دیگر برای کسی اشک نریزم حتی اگر فصل چشمانم برای همیشه زمستان شود... چشمانم را می بندم توبه میکنم دیگر دلم برای کسی تنگ نشود حتی چند لحظه! قـــــول میدهم نام کسی را بر زبان نمی آورم قلبم را دور می اندازم برای همیشه... و به کویر تنهایی ســـــلام می کنم... هـــــی غـــــریبه! روی کـــــسی دســـــت گـــــذاشتی کـــــه هـــــمه ی دنـــــیای مـــــنه! بـــــی وجـــــدان، انـــــقد راحـــــت عـــــزیزم صـــــداش نــــــکن! 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 11 خرداد، 2023 ارسال شده در 11 خرداد، 2023 وااااااای بابا با هرکی میخوای اشتی کنی اسم بده راضیش کنم بیاد باهات اشتی کنه 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2023 (ویرایش شده) فدا مداا دیہ۔ این ھم سرنوشت منہ ویرایش شده 11 خرداد، 2023 توسط kambiz_landar نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2023 I just want to feel that l'm important to someone نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2023 دلممممممممممممممممم میخاااااااادتتتتتت نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 11 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 11 خرداد، 2023 قلبممممممم میخادتتتتتتتت نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .