Venusi ارسال شده در 10 خرداد، 2023 ارسال شده در 10 خرداد، 2023 ده تا کار که امکان نداره ده شصتی ها انجام نداده باشن ۱_ جلو پنکه حرف زدن ۲_ خوردن مواد درون کیک ۳_ کلید برق رو در حالت تعادل نگه داشتن ۴_ روی چند تا صندلی نشستن ۵_ بدون دست غذا خوردن ۶_ زدن همه دکمه های آسانسور ۷_ زیاد کردن صدای تلویزیون هنگام شروع کارتون ۸_ سر خوردن با جوراب روی سرامیک ۹_ آروم بستن در یخچال تا ببینن لامپش کی خاموش میشه ۱۰_ بستن یک پارچه به عنوان شنل 3 4 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 11 آذر، 2023 ارسال شده در 11 آذر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ در 09:16، Venusi گفته است: ده تا کار که امکان نداره ده شصتی ها انجام نداده باشن ۱_ جلو پنکه حرف زدن ۲_ خوردن مواد درون کیک ۳_ کلید برق رو در حالت تعادل نگه داشتن ۴_ روی چند تا صندلی نشستن ۵_ بدون دست غذا خوردن ۶_ زدن همه دکمه های آسانسور ۷_ زیاد کردن صدای تلویزیون هنگام شروع کارتون ۸_ سر خوردن با جوراب روی سرامیک ۹_ آروم بستن در یخچال تا ببینن لامپش کی خاموش میشه ۱۰_ بستن یک پارچه به عنوان شنل من متولد ۷۹ هستم ولی همه رو انجام دادم جز گذینه شش 1 نقل قول
Venusi ارسال شده در 11 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2023 ۱ ساعت قبل، دل آرام گفته است: من متولد ۷۹ هستم ولی همه رو انجام دادم جز گذینه شش منم دهه هشتادیم ولی همرو هم انجام دادم 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .