kambiz_landar ارسال شده در 9 خرداد، 2023 ارسال شده در 9 خرداد، 2023 نمیدونم از کجا شروع کنم؟ از خوبیت از امیدت از حرفاے پر از ماهت یا از چشمات ک منو کشته.حتے از عصبانیتت چون اونم غنیمته کاش بدونے ک چقدر دوستت دارم کاش بدونے ارزشت بیشتر از این حرفاست. تو برام مثل بارونے ک همیشه سبکے میاره مثل بارون از اسمون ب دل عاشق من میباره.مثل بارون براے دل ادمے ارام و نرمه چه خوبه بودنت چه خوبه احساست و حتے لمس کردنت. انقدر دوست دارم ب اون شونه هات سرمو بزارم حرفاے دلمو بهت بگم باهات گریه کنم باهات بخندم و هر لحظه ب چشماے پر از مهرت نگاه کنم چون اون چشمات منو ب زندگے بیشتر وابسته میکنه.هر موقع اون صداے قشنگتو میشنوم ی جورے اروم و هیجان زده میشم از خودمو از بودنت جدا میشم و خودمو ب تو میسپارم اگه تو دلم باشے باور نمیکنے میگے این دل همونے ک فکر میکنم دوسم نداره؟ ولے کاش از چشام بخونے ک حتے بودنت گفتنت خواستنت و همه چیزت براے من از همه کس با ارزشتره. میدونے زندگے من مثل ی کاغذ سیاه ک تو نقطه ی سفیدش هستے و هر لحظه ک عشق من به تو زیاد میشه اون نقطه ب اوج خود میرسه و بزرگتر میشه و زندگے ی رنگ دیگه اے باتو میگیره. هیچ کسے تو رو نمیتونه از من بگیره حتے خودت چون اسمت عشقت و بودنت تو دلم حک شده و محاله ک پاک شه یعنے خودمم نمیزارم ک پاک شه. عشقت برام مثل گلهاے بہارے هر روز تازه تر میشه ب جای اینکه تکرارے بشه.هر روز بوے قشنگترے ب خودش میگیره. عشقت برام تازه و تازه تر میشه مثل بوے یاسمن انقدر از ته دل نفس میکشم تا بیشتر ب بودنت و عشقت معتاد شم. اما.......... اما حیف ک تو نیستے عشقم ھعق ھعق پسرک عاشق kambiz_landar 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .