kambiz_landar ارسال شده در 9 خرداد، 2023 ارسال شده در 9 خرداد، 2023 به سلامتی کسانی که . . . موندن زیر اواری که یه روزی محکمترین تکیه گاهشون بود . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ به سلامتی اونایی که ترجیح میدن یه حقیقت نابودشون کنه تا اینکه یه دروغ الکی ارومشون کنه . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ به سلامتی اون دلی که هزار بار شکست ولی هنوزم شکستن بلد نیست . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ به سلامتی اونایی که تو اوج سختی ها و مشکلات به جای اینکه ترکمون کنن درکمون میکنن . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ به سلامتی..شهرى که در آن غریبه ها آشناترند . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ سلامتی همه اونهایی که همیشه تو جمع میگن و میخندن ولی دو دقیقه که باهاشون تنهایی حرف بزنی میفهمی یه دنیا غصه دارن . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ به سلامتی اونیکه میدونی دیگه هیچوقت نمیتونی بهش زنگ بزنی اما دلت نمیاد شمارشو از موبایلت پاک کنی . . . ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ به سلامتی خودم... که دیگه نه بحث میکنم . . . نه توضیح میدم... نه دنبال دلیل میگردم . . . فقط نگاه میکنم و سکوت میکنم و فاصله میگیرم . . . 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 9 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2023 22 دقیقه قبل، Narges23 گفته است: لایک ب خودت نقل قول
Narges23 ارسال شده در 9 خرداد، 2023 ارسال شده در 9 خرداد، 2023 50 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: ب خودت مال شما نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .