kambiz_landar ارسال شده در 8 خرداد، 2023 ارسال شده در 8 خرداد، 2023 براے همه وقت هایے که مرا به خنده واداشتے. براے همه وقت هایے که به حرف هایم گوش دادے. براے همه وقت هایے که به من جرات و شهامت دادے. براے همه وقت هایے که مرا در آغوش گرفتے.براے همه وقت هایے که با من شریک شدے. براے همه وقت هایے که خواستے در کنارم باشے. براے همه وقت هایے که به من اعتماد کردے. براے همه وقت هایے که مرا تحسین کردے. براے همه وقت هایے که باعث راحتے و آسایش من بودے. براے همه وقت هایے که گفتے \"دوستت دارم\" براے همه وقت هایے که در فکر من بودے. براے همه وقت هایے که برایم شادے آوردے.براے همه وقت هایے که به تو احتیاج داشتم و تو با من بودے. براے همه وقت هایے که دلتنگم بودے.براے همه وقت هایے که به من دلدارے دادے. براے همه وقت هایے که در چشمانم نگریستے و صداے قلبم را شنیدے. به خاطر همه ی این ها هیچ وقت فراموش نکن که :لبخند من به تو یعنے \" عاشقانه دوستت مے دارم \"آغوش من همیشه براے تو باز است.همیشه براے گوش دادن به حرفهایت آمادگے دارم. همیشه پشتیبانت هستم.من مثل کتابے گشوده برایت خواهم بود. فقط کافے است چیزے از من بخواهے ,بلافاصله از آن تو خواهد شد. مے خواهم اوقاتم را در کنار تو باشم.من کاملا به تو اطمینان دارم و تو نفس من هستے. در دنیا تو از هرکسے برایم مهم تر هستے.همیشه دوستت دارم چه به زبان بیاورم چه نیاورم. همین الان در فکر تو هستم. تو همیشه براے من شادے مے آورے به خصوص وقتے که لبخند بر لب دارے. من همیشه براے تو اینجا هستم و دلم برای تو تنگ است. هر وقت که احتیاج به درد دل داشتے روے من حساب کن. من هنوز در چشمانت گم شده هستم.تو در تمام ضربان هاے قلبم حضور دارے...... 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .