فریحا ارسال شده در 6 خرداد، 2023 ارسال شده در 6 خرداد، 2023 دلی قاتل وومه زیبای من تویی دلخواه من♬♫ مجازات شلاقی وومه تیسه یاغی وومه پرونده دار اخلاقی وومه تی غم و غصه هم اتاقی وومه♬♫ من جلبی بی ابلاغی وومه تیسه یاغی وومه زیبای من تویی دلخواه من♬♫ اگه عشق اسارته بل من تنه اسیر بووشم تره چیه مره کار نار خوامه با ته پیر بووشم♬ 2 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2023 4 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: لایکے لایکے 2 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: خاطرہ انگیززز 3 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: بسیار زیبااااا 3 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: قشنگ قشنگگ 3 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: عالے عالے 4 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: خیلے عالیے فدات کاری نکردم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ در 23:23، فریحا گفته است: دلی قاتل وومه زیبای من تویی دلخواه من♬♫ مجازات شلاقی وومه تیسه یاغی وومه پرونده دار اخلاقی وومه تی غم و غصه هم اتاقی وومه♬♫ من جلبی بی ابلاغی وومه تیسه یاغی وومه زیبای من تویی دلخواه من♬♫ اگه عشق اسارته بل من تنه اسیر بووشم تره چیه مره کار نار خوامه با ته پیر بووشم♬ 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ در 23:23، فریحا گفته است: دلی قاتل وومه زیبای من تویی دلخواه من♬♫ مجازات شلاقی وومه تیسه یاغی وومه پرونده دار اخلاقی وومه تی غم و غصه هم اتاقی وومه♬♫ من جلبی بی ابلاغی وومه تیسه یاغی وومه زیبای من تویی دلخواه من♬♫ اگه عشق اسارته بل من تنه اسیر بووشم تره چیه مره کار نار خوامه با ته پیر بووشم♬ گنگستر شهر آمول 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 9 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2023 16 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: گنگستر شهر آمول 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .