Aftaabgardaan ارسال شده در 6 خرداد، 2023 ارسال شده در 6 خرداد، 2023 عکس خانم در حال کتک خوردن را گذاشتهاند و گفتهاند که اصلا بچهای در مدرسه نداشته. می گویم خوب! یعنی نباید از مسموم شدن بچهها ناراحت بشود؟ یعنی الان منم نباید ناراحت بشوم چون بچه ای در آن مدرسه نداشتم که مسموم شود. سالهاست که بدون اینکه خودمان بفهمیم فرهنگ"به من چه" را در ما جا انداختهاید.خیلی آرام و بی صدا. پس نهی از منکرتان چه شد؟ نهی از منکر فقط باید در راستای میل شما باید باشد؟ یعنی آن موقعی که عراق حمله کرد و خرمشهر را گرفت بقیه ایران باید میگفتند مشکل خودشان است و ما که اصلا گذرمان به خرمشهر هم نمیافتد؟ برای چه برویم بجنگیم؟ هر وقت عراق به شهر خودمان رسید یک کاری میکنیم؟ سالهاست که ما را بی رگ کردهاید و ما در برابر تورم و فقر هموطنان، در برابر کشتار در خیابان، در برابر کودکان کار، در برابر کور کردن چشمان زیبا، در برابر اعدام و .... بی رگ بودهایم. اما باید بگویم مردم کم کم دارند بیدار میشوند هرچند هنوز خیلیها حتی بسیاری از معترضین هنوز در پیله تنهایی خودشانند و تا گریبان خودشان را نگیرد صدایشان را بلندتر نمیکنند. در مورد مدارس هم هیچ کس حق ندارد بگوید به من مربوط نیست. این بچهها قبل از هر چیزی انسانند. همانطور ک همه برای کودکان حلبچه اشک رریخته اند اینها هم از همان جنساند. کسی حق ندارد بگوید تو که بچه نداری یا بچه تو که مسموم نشده برای چه آمدهای برای اعتراض. اینها از یکی شدن واتحاد میترسند. قشنگترین توصیف را از عملکرد این روزهای مردم، شهیار قنبری گفت که: ما دوباره ملت شدهایم. هر چند به نظر من هنوز تا اتحاد و یکی شدن راه بسیاری هست. بد نیست آن شعر معروف سعدی را که همه در دبستان خواندهایم را اینجا اضافه کنم. بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار تو کز محنت دیگران بیغمی نشاید که نامت نهند آدمی همیشه این شعر را کردید در چشم ما. اما فقط برای لبنان و سوریه از آن استفاده کردید چطور است که بچههای ایران به ما مربوط نیستند اما بچههای سوری و فلسطین و .... مربوطند. بهتر است اینبار به خودمان و به معترضین بگویم پلک بزنیم و بیدار شویم 3 2 1 نقل قول
Aftaabgardaan ارسال شده در 6 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2023 1 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: عالے عالے مرسی عزیز نگرشتون زیباس 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 7 خرداد، 2023 ارسال شده در 7 خرداد، 2023 خووووووووووووووووووووووووووب بود 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 7 خرداد، 2023 ارسال شده در 7 خرداد، 2023 قشنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 7 خرداد، 2023 ارسال شده در 7 خرداد، 2023 بسیارررررررررررررررر عالییی 1 نقل قول
Aftaabgardaan ارسال شده در 7 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2023 2 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: لایکیدمت مرسی خو نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .