پرواز ارسال شده در 6 خرداد، 2023 ارسال شده در 6 خرداد، 2023 سن و سال کمی داشتم با بچه های محله تصمیم گرفتیم برای اعیاد شعبانیه سنگ تمام بزاریم هر کسی وظیفه کاری را به عهده گرفت شور وحال عجیبی در بچه ها به وجود اومده بود حسام مسئول جمع آوری نذورات بود مهدی مسئول تهیه پرچم بهروز دلر از خونه آورده بود و ....همین جوری دست به دست هم داشتیم کارها را پیش می بردیم راستی منم مسئول بودم گروه تواشیح داشتم آماده میکردم بلاخره روز نیمه شعبان رسید بچه ها به سرعت محله را آب و جارو کردن فرش ها پهن میشدن تعدادی صندلی هم از شهرداری گرفته بودیم از ریش سفید های محله تا امام جماعت محله همه بودن شیرینی و گل تدارک دیده بودیم وسط محله مکانی را تدارک دیده بودیم و با داربست و اس پیس و نوپان محل را مهیا کردیم چراغ زده بودیم خانمها شربت درست کرده بودن و بین همه تقسیم میکردن عجب شبی شد مقداری وسایل آتش بازی خم مهیا کرده بودیم با خوندن آیه های قرآن مراسم شروع شد شعری خونده شد و تواشیح بچه ها آغاز شد راجب اون شب هرچی بگم کم گفتم یکی از بچه ها شکلات تهیه کرده بود و بروی بچه ها می ریخت روحانی محله کمی صحبت کرد شاید بگم بهترین خاطره من این شب بوده باورتون نشه ... روز نیمه شعبان بر همه ارادتمندان و مخلصین مبارک باشه انشاالله 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .