Black_wolf ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 كنت أتمنى لو كنت أصغر سنا ووقعت في الحب في طفولتي على سبيل المثال ، كان من الأسهل بالنسبة لي أن أخبرك أنني أحبك وبدلاً من أن أقول إنني أحبك ، لم أقل كيف حالك ، أو اعتني بنفسك ، أو أقول في قلبي آلاف المرات ، "السعادة هي الشخص الذي يراودك ويسعده هو كل النظرات التي تراك. "يمكنني حتى أن أقول كم أشعر بالغيرة من أحبائك الذين لديهم صوتك دائمًا و ربما .... و ربما إذا كنت طفلاً ، فلن يكون من الصعب أن تعطيني سعادة بسيطة .... کاش بچه تر بودم و در بچگی هایم عاشقی میکردم مثلاخیلی آسانتر به تو میگفتم دوستت دارم و به جای دوستت دارم ها گفتن نمی گفتم حالت چطور است یا مراقب خودت باش و یا در دلم هزاران بار بگویم خوش به حال کسی که تو را دارد و خوش به حال تمام نگاه هایی که تو را میبینند و حتی بگویم چقدر به نزدیکانت که همیشه صدایت را دارند حسودی ام میشود و شاید .... و شاید تو هم اگر بچه تر بودی اینقدر سخت نبودی برای دادن یک دلخوشی ساده به من .... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .