Queen ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت وقتی ناراحتی چی آرومت میکنه؟ 2 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت فک کنم گریه کردن بهترین گزینه است 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Queen ارسال شده در 28 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت هم اکنون، Elnaz گفته است: فک کنم گریه کردن بهترین گزینه است اهوم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReLIFE ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 5 دقیقه قبل، Queen گفته است: وقتی ناراحتی چی آرومت میکنه؟ راه رفتن . موقع ناراحتی حتی تو یه اتاق کوچیک هم باشم باید راه برم . وگرنه دق میکنم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 20 دقیقه قبل، Queen گفته است: وقتی ناراحتی چی آرومت میکنه؟ به نظرم بستگی داره به موضوعش، شدتش، عمقش، زمانش و خیلی چیزا چون گاهی موزیک گاهی غفلت گاهی مشغول شدن با فیلم بازی یا هرچی گاهی با خواب گاهی گریه گاهی فکر گاهیم هیچی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 40 دقیقه قبل، Queen گفته است: وقتی ناراحتی چی آرومت میکنه؟ راستشو بخوای چیزی ارومم نمیکنه فقط فکر کردن دوباره به همون موضوعی که باعث شده ناراحت بشم بفهمم واسه چی باعث شده ناراحت بشم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Armin_music ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، Queen گفته است: وقتی ناراحتی چی آرومت میکنه؟ موزیک داریوش...یا برم پیش مادر مو خواهرم باهاشون حرف میزنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت من عادت کردم میریزم تو خودم اینقدر تنها میمونم و سکوت مطلق تا فراموش کنم البته گاز دادن تو خیابون با ۱۶۰ تا سرعت هم عالیه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 5 دقیقه قبل، علی گفته است: من عادت کردم میریزم تو خودم اینقدر تنها میمونم و سکوت مطلق تا فراموش کنم البته گاز دادن تو خیابون با ۱۶۰ تا سرعت هم عالیه هرموقع رفتی منم ببر 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 2 ساعت قبل، Queen گفته است: وقتی ناراحتی چی آرومت میکنه؟ ذکر یا الله 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 5 دقیقه قبل، فریحا گفته است: هرموقع رفتی منم ببر من ک حرفی ندارم ولی دلت نمیخاد کنارم بشینی مطمعن باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت هم اکنون، علی گفته است: من ک حرفی ندارم ولی دلت نمیخاد کنارم بشینی مطمعن باش اوهوم منم سرعتو دوس دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 7 دقیقه قبل، فریحا گفته است: اوهوم منم سرعتو دوس دارم سرعتم ترو دوس داره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 22 دقیقه قبل، علی گفته است: سرعتم ترو دوس داره هوم اره دوسم داره 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Queen ارسال شده در 1 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد 22 ساعت قبل، علی گفته است: من عادت کردم میریزم تو خودم اینقدر تنها میمونم و سکوت مطلق تا فراموش کنم البته گاز دادن تو خیابون با ۱۶۰ تا سرعت هم عالیه هیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Queen ارسال شده در 1 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد 22 ساعت قبل، حسین138 گفته است: ذکر یا الله حیح خیلی هم خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Queen ارسال شده در 1 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد در ۱۴۰۱/۱۲/۹ در 18:10، Armin_music گفته است: موزیک داریوش...یا برم پیش مادر مو خواهرم باهاشون حرف میزنم چه قشنگ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Queen ارسال شده در 1 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد در ۱۴۰۱/۱۲/۹ در 16:50، ReLIFE گفته است: راه رفتن . موقع ناراحتی حتی تو یه اتاق کوچیک هم باشم باید راه برم . وگرنه دق میکنم حیح 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Queen ارسال شده در 1 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد در ۱۴۰۱/۱۲/۹ در 17:04، بمب انرژی گفته است: به نظرم بستگی داره به موضوعش، شدتش، عمقش، زمانش و خیلی چیزا چون گاهی موزیک گاهی غفلت گاهی مشغول شدن با فیلم بازی یا هرچی گاهی با خواب گاهی گریه گاهی فکر گاهیم هیچی اهوم درسته موضوع ناراحتی مهمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Queen ارسال شده در 1 خرداد مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد در ۱۴۰۱/۱۲/۹ در 17:25، فریحا گفته است: راستشو بخوای چیزی ارومم نمیکنه فقط فکر کردن دوباره به همون موضوعی که باعث شده ناراحت بشم بفهمم واسه چی باعث شده ناراحت بشم راهکار خوبیه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد 6 دقیقه قبل، Queen گفته است: راهکار خوبیه اره به نظرم بهترین راه کاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 1 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد ۱ ساعت قبل، Queen گفته است: اهوم درسته موضوع ناراحتی مهمه کاش دلایلش کمتر بشه هرچند اجتنابناپذیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .