Miss nedaa ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) صبح که تو چشمای تو خیره میشم؛ زندگی تازه شروع میشه برام… ♩♪ من از با تو بودن به خدا سرد نمیشم؛ تن تو تن تو آتیشه برام! ♩♪ تو این اتاق پیچیده بوی تن تو؛ بیا بازم منو تو آغوشت بگیر… دوست دارم وقتی که نزدیکمی؛ اسممو آروم توی گوشم بگی ♩♪ دست من نیست تو عزیز جونمی! ♩♪ خودت نمیدونی همه بود و نبودمی… ♩♪ ویرایش شده 28 اردیبهشت، 2023 توسط Miss nedaa 3 3 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 زیبا بود.مرسی عزیزم❤❤❤ 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 6 ساعت قبل، Elnaz گفته است: زیبا بود.مرسی عزیزم❤❤❤ فدات الناز جون 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 8 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: صبح که تو چشمای تو خیره میشم؛ زندگی تازه شروع میشه برام… ♩♪ من از با تو بودن به خدا سرد نمیشم؛ تن تو تن تو آتیشه برام! ♩♪ تو این اتاق پیچیده بوی تن تو؛ بیا بازم منو تو آغوشت بگیر… دوست دارم وقتی که نزدیکمی؛ اسممو آروم توی گوشم بگی ♩♪ دست من نیست تو عزیز جونمی! ♩♪ خودت نمیدونی همه بود و نبودمی… ♩♪ لایکککککککک نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 9 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: لایکککککککک مررررسی نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 29 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: مررررسی امردا زود زود واکناشمو تموم میکنن خخخ خوااهش خفن داداش خخ نقل قول
دل آرام ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۹ در 09:13، Miss nedaa گفته است: صبح که تو چشمای تو خیره میشم؛ زندگی تازه شروع میشه برام… ♩♪ من از با تو بودن به خدا سرد نمیشم؛ تن تو تن تو آتیشه برام! ♩♪ تو این اتاق پیچیده بوی تن تو؛ بیا بازم منو تو آغوشت بگیر… دوست دارم وقتی که نزدیکمی؛ اسممو آروم توی گوشم بگی ♩♪ دست من نیست تو عزیز جونمی! ♩♪ خودت نمیدونی همه بود و نبودمی… ♩♪ فوقالعاده نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .