Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 نامه ای به دخترم : دخترم، اگر به تو گفت اینستاگرام خود را پاک کن، فلان لباس را نپوش، با آن دوست قطع ارتباط کن، روی پروفایل تلگرام عکس خود را قرار نده و... ، تو تن به این خواسته های احمقانه نده و از او دوری کن. او میخواهد تو را کنترل کند، به تمام حرف هایش هم که گوش دهی، باز مورد جدیدی برای کنترل کردن تو پیدا میکند. او تو را نمی خواهد، بلکه دوست دارد از تو عروسک دلخواه خود را بسازد. من که پدرت هستم حق چنین دخالتهایی را ندارم، چه برسدبه پسرک قدرت طلبی که حضورش هم تاریخ انقضا دارد. 2 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 4 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: نامه ای به دخترم : دخترم، اگر به تو گفت اینستاگرام خود را پاک کن، فلان لباس را نپوش، با آن دوست قطع ارتباط کن، روی پروفایل تلگرام عکس خود را قرار نده و... ، تو تن به این خواسته های احمقانه نده و از او دوری کن. او میخواهد تو را کنترل کند، به تمام حرف هایش هم که گوش دهی، باز مورد جدیدی برای کنترل کردن تو پیدا میکند. او تو را نمی خواهد، بلکه دوست دارد از تو عروسک دلخواه خود را بسازد. من که پدرت هستم حق چنین دخالتهایی را ندارم، چه برسدبه پسرک قدرت طلبی که حضورش هم تاریخ انقضا دارد. این تفسیر اشتباهه قضاوت اشتباهی هس 1 نقل قول
پرواز ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 12 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: نامه ای به دخترم : دخترم، اگر به تو گفت اینستاگرام خود را پاک کن، فلان لباس را نپوش، با آن دوست قطع ارتباط کن، روی پروفایل تلگرام عکس خود را قرار نده و... ، تو تن به این خواسته های احمقانه نده و از او دوری کن. او میخواهد تو را کنترل کند، به تمام حرف هایش هم که گوش دهی، باز مورد جدیدی برای کنترل کردن تو پیدا میکند. او تو را نمی خواهد، بلکه دوست دارد از تو عروسک دلخواه خود را بسازد. من که پدرت هستم حق چنین دخالتهایی را ندارم، چه برسدبه پسرک قدرت طلبی که حضورش هم تاریخ انقضا دارد. دقیق ترین حرفی که پدر میتونه بزنه به دخترش البته با دقت فراوان 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 52 دقیقه قبل، فریحا گفته است: این تفسیر اشتباهه قضاوت اشتباهی هس ببخشید تو اصلا نفهمیدی چس نوشته شده لطفا با دقت تر بخون شاید چیزی ازش فهمیدی رو هوا و هوس خودت نظر نده ممنون فعلا سنت پایینه البته بهت حق میدم بازم تشکر از نظرت نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 نامه ای به دخترم : تو باید بپذیری هرچقدر هم غمگین و ناامید باشی در آخر هیچکس جز خودت به دادت نمیرسه. یه روز جلوی آینه ایستادم و خودمو با تموم اشتباهاتم با همهی گذشتهی پیش اومده پذیرفتم، چون فهمیدم کلنجار رفتن برای فراموشی اتفاقات ممکن نیست اونها بخشی از زندگیاند. مثل امروز و فرداهایی که هنوز از راه نرسیدن. تو باید بپذیری و بهترین خودت باشی، تو باید بپذیری و به داد خودت برسی، تو باید بپذیری و باور کنی هیچکسی جز خودت به دادت نمیرسه! نقل قول
فریحا ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 12 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: ببخشید تو اصلا نفهمیدی چس نوشته شده لطفا با دقت تر بخون شاید چیزی ازش فهمیدی رو هوا و هوس خودت نظر نده ممنون فعلا سنت پایینه البته بهت حق میدم بازم تشکر از نظرت یعنی چی شما علنا دارین توهین میکنید 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، Black_wolf گفته است: نامه ای به دخترم : دخترم، اگر به تو گفت اینستاگرام خود را پاک کن، فلان لباس را نپوش، با آن دوست قطع ارتباط کن، روی پروفایل تلگرام عکس خود را قرار نده و... ، تو تن به این خواسته های احمقانه نده و از او دوری کن. او میخواهد تو را کنترل کند، به تمام حرف هایش هم که گوش دهی، باز مورد جدیدی برای کنترل کردن تو پیدا میکند. او تو را نمی خواهد، بلکه دوست دارد از تو عروسک دلخواه خود را بسازد. من که پدرت هستم حق چنین دخالتهایی را ندارم، چه برسدبه پسرک قدرت طلبی که حضورش هم تاریخ انقضا دارد. لطفا نمیتونید انتقاد پذیر باشید مطلب هم نزارید 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 14 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: ببخشید تو اصلا نفهمیدی چس نوشته شده لطفا با دقت تر بخون شاید چیزی ازش فهمیدی رو هوا و هوس خودت نظر نده ممنون فعلا سنت پایینه البته بهت حق میدم بازم تشکر از نظرت حقتم به درد خودت میخوره فک میکنین بزرگ هستین دنیا تومشتتونه 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 نامه ای به دخترم: مردی که خودش رو توی موقعیت از دست دادنت قرار میده، هیچوقت لیاقت توجه و عشق تو رو نداره. ولش کن نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 نامه ای به دخترم : بعضی وقتها خوبه که یه رابطه هایی رو تموم کنی. خوبه که دوست چندین ساله رو کنار بذاری. خوبه که از یه کار خسته کننده استعفا بدی. خوبه که یه روزهایی رو فقط استراحت کنی. خوبه که از شهر قدیمیت فاصله بگیری. خوبه که کشورت رو برای همیشه ترک کنی. خوبه که برای آرامشت خیلی از خیلی چیزا دل بکنی؛ چون هيچوقت هیچ چیز اونقدر گرانبها نیست که به قیمت از دست رفتن آرامشت تموم بشه نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 • نامه ای به دخترم : •به خودم قول داده ام وقتی که دختر دار بشوم وقتی صبح هابا بالش مرطوبش روبه رو شدم چشمهایش را نوازش میکنم می گویم این چشمها حق باریدن ندارد برای اتفاقات تلخی که پشت سر گذاشتی و مسبب ان ها نبودی وقتی قیچی بدستم بدهد برای کوتاه کردن موهایش موهایش را میبافم می گویم بهای ابریشم هایت بسیار است اجازه نمی دهم کوتاه کنی وقتی بی حوصله و رنجور است دستانش را میگیرم به او یاداوری میکنم تو یک شاهزاده ای و هرکسی لیاقتت را ندارد وقتی نگاهش سرد و محزون شد عروسک کودکی هایش را بدستش میدهم به یادش می اورم باید محبت کند باید به قلب و چشم هایش زندگی برگردد بااو در زیر باران هم قدم می شوم و به دستهایش که محکم در یکدیگر قلاب می شوند و بغض به گلویش هجوم می اورد امنیت می دهم وقتی در چشمانم نگاه میکند و مردمک چشمهایش می لغزد اورا در اغوش می کشم و می گذارم کمی باران چشمهایش را رها کند تا دریای دلش ارام بگیرد من یاد گرفته ام نگذارم طعم تلخ تجربه هایش را تنهایی به دوش بکشد نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 نامه ای به دخترم : خوشحال باش دختر زیبای من! برو، بدو، پرواز کن، آرزو کن، بزرگ شو، درد بکش یا خوش گذرانی کن، ولی زندگی کن! کمی زندگی کن نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 نامه ای به دخترم : من بهترین طرفدار تو خواهم بود من همیشه از تو دفاع خواهم کرد من محافظ تو خواهم بود من بهترین دوست تو خواهم بود و همیشه به تو افتخار خواهم کرد من تو را بی قید و شرط دوست خواهم داشت و همیشه در کنار تو خواهم بود نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 نامه ای به دخترم : دخترم میخوام جوری بزرگت کنم که هیچ وقت دوست نداشته باشی پسر باشی میخوام خوشحال باشی که دختری ! نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 • نامه ای به دخترم : " دختر بودن حس خوبیه " وقتی پیراهن جدیدتو می پوشی و حتما باید بری جلو آیینه باهاش قر بدی، حس خوبیه وقتی یک شاخه گل رز بتونه تو رو به وجد بیاره، حس خوبیه وقتی دلت هوس تنوع میکنه، روی ابروهای مشکی، رنگ زیتونی میزاری، کلی از همین تنوع حالت عوض میشه، حس خوبیه وقتی ناراحتی، با خودت لج میکنی و لاک همه ناخن هاتو پاک میکنی و انگار سنگینی همه بغض ها رو از رو دوشت برداشتی، حس خوبیه وقتی حالت بده، میتونی بزنی زیر گریه و هق هق کنی و نگران این نباشی که مرد نیستی و میتونی گریه کنی، حس خوبیه وقتی یک دنیا خسته ای، میتونی همشو پشت یک رژ و یک ریمل قایم کنی، حس خوبیه وقتی که همه دنیا بر علیه ات باشه، اما باز هم می تونی فقط قشنگی های دنیا رو ببینی، حس خوبیه تجربه این حس های خوب، حس خوبیه! نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 • نامه ای به دخترم : دخترم تو میتونی با کسی که حس میکنی آدم رفاقته،رفاقت کنی،میتونی با جنس مخالف رفیق بشی اگه به چشم بد نگاهت نمیکنه،میتونی هر روز هفته بیرون بری و خوش بگذرونی،من اهمیتی نمیدم که مردم چی میگن،من فقط به حال خوبِ تو فکر میکنم،میتونی دنبال علایقت بری،من اجبارت نمیکنم کاری که دوست نداری رو انجام بدی،من به تو اعتماد دارم! نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .