Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 آیدای من..! آیدای یگانه، آیدای بی همتای من! قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی، تویی وجود دارد که من می توانم آن را ببینم، او را ببویم، اورا ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم. 1 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 آیدای من..! آیدای یگانه، آیدای بی همتای من! قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی، تویی وجود دارد که من می توانم آن را ببینم، او را ببویم، اورا ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم. 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 نگید "بغلم کن." مثل شاملو تو یه برگه براش بنویسید: " آغوشت اندک جایی برای زیستن اندک جایی برای مردن و گریز از شهر." اینجوری بدون اینکه گفته باشید بغلتون میکنه ولتونم نمیکنه. تازه هم شما بغل شدید و هم اون ذوق کرده 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 عشق ورزیدن اونجایی که شاملو به آیدا میگه: محبوبِ من؛ در آغوشم زندگی کن! آینده از آنِ ماست دیروز دوستت داشتم امروز دوستت دارم فردا و فرداهای دیگر دوستت خواهم داشت این دل به فدای بودنت... 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 مهم نیست تو منو پیدا کردی یا من تورو، مهم نیست اول تو پیام میدی یا من،مهم نیست جایی که میریم تو حساب میکنی یا من،مهم نیست کجا باشی و کجا باشم. مهم اینه هر جا باشی و باشم بیشتر از همه دوستت دارم و تو قشنگترین چیزی هستی که تو قلبم برای همیشه نگه میدارم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .