Queen ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 میخوام امشب قصه ی زندگیمو براتون بگم ب نام خدا دلیل زندگی کردنم رف:) ------------------------------------------------------------ دلش کع پیشت نباشع واسش بمیری هم نمیفهمه :} ----------------------------------------------------------- میخوای برگرده؟! -نه آرزو نمیکنم که برگرده! +پَس چی؟؟ -آرزو میکنم عاشِق کسی بشه که عاشِقش نباشه:) ---------------------------------------------------------- عجیبـہ هم בل تنگش بشے هم בیگـہ نخوایش It's strange that you miss her and don't want her anymore 3 3 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 23 دقیقه قبل، Queen گفته است: میخوام امشب قصه ی زندگیمو براتون بگم ب نام خدا دلیل زندگی کردنم رف:) ------------------------------------------------------------ دلش کع پیشت نباشع واسش بمیری هم نمیفهمه :} ----------------------------------------------------------- میخوای برگرده؟! -نه آرزو نمیکنم که برگرده! +پَس چی؟؟ -آرزو میکنم عاشِق کسی بشه که عاشِقش نباشه:) ---------------------------------------------------------- عجیبـہ هم בل تنگش بشے هم בیگـہ نخوایش It's strange that you miss her and don't want her anymore کسی که واقعا شکست عشقی میخوره به چنان تناقض های عاطفی میخوره که در تئوری عمرا هم زمان نمیشه وجود داشته باشه اما در عمل چنان این تناقض ها با هم ظاهر میشه که اصلا قابل توصیف نیست. مثلا هر میخوای باشه هم نباشه هر دوستش داری هم ازش متنفری هم میخوای بغلش کنی هم میخوای چنان فشارش بدی جونش در بیاد هم میخوای انتقام بگیری هم برات عزیزه هم میخوای سرویس بشه هم میخوای بهترینا نصیبش بشه 2 1 نقل قول
Queen ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 22 ساعت قبل، بمب انرژی گفته است: کسی که واقعا شکست عشقی میخوره به چنان تناقض های عاطفی میخوره که در تئوری عمرا هم زمان نمیشه وجود داشته باشه اما در عمل چنان این تناقض ها با هم ظاهر میشه که اصلا قابل توصیف نیست. مثلا هر میخوای باشه هم نباشه هر دوستش داری هم ازش متنفری هم میخوای بغلش کنی هم میخوای چنان فشارش بدی جونش در بیاد هم میخوای انتقام بگیری هم برات عزیزه هم میخوای سرویس بشه هم میخوای بهترینا نصیبش بشه =)اهوم همه این تناقض هارو دارم تجربه میکنم=) 2 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، Queen گفته است: =)اهوم همه این تناقض هارو دارم تجربه میکنم=) منم کم و بیش درگیرشم نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 3 ساعت قبل، Queen گفته است: =)اهوم همه این تناقض هارو دارم تجربه میکنم=) 8 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: منم کم و بیش درگیرشم خدا نکنه خیانت هم درگیر این شکست باشه . ادم میشه سر تا پا قیاس و تناقض . 2 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، ReLIFE گفته است: خدا نکنه خیانت هم درگیر این شکست باشه . ادم میشه سر تا پا قیاس و تناقض . ای بابا از واقعیت که نمیشه فرار کرد در هر حال تناقض ها با هم سرمون میاد حالا مهم نیست که ما اسمشو چی میذاریم هست ها همیشه هستن یا میبینیم یا نمیبینیم اما همچنان پایدار هستن! 1 نقل قول
Queen ارسال شده در 1 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۹ در 17:10، بمب انرژی گفته است: ای بابا از واقعیت که نمیشه فرار کرد در هر حال تناقض ها با هم سرمون میاد حالا مهم نیست که ما اسمشو چی میذاریم هست ها همیشه هستن یا میبینیم یا نمیبینیم اما همچنان پایدار هستن! بلع درسته 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ۱ ساعت قبل، Queen گفته است: بلع درسته درست خودتی دیگه تکرار نشه خخخخ نقل قول
Queen ارسال شده در 2 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2023 23 ساعت قبل، بمب انرژی گفته است: درست خودتی دیگه تکرار نشه خخخخ شت 1 نقل قول
Queen ارسال شده در 2 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2023 23 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: لایکے لایک 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .