selvam ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 یه شبایی دلم میخواد مغزمو از تو جمجمم بکشم بیرون و بذارمش تو یه ظرف اسید بلکه خاطرات تو همون ظرف لعنتی حل بشن و برای همیشه همون جا بمونن. دلم میخواد تموم حفرههای خالی قلبمو با سنگ ریزه پر کنم بلکه یادم بره چقدر داغ حسرت و آرزوهام سنگینی میکنه رو دلم. دلم میخواد چشمامو با آب سرد بشورم بلکه یادم بره چه روزای سیاهی رو باهاشون دیدم. دلم میخواد جسممو از پنجره بتکونم بلکه پاک بشه غبار غم از این تن خست:)))) 2 1 1 نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 6 دقیقه قبل، selvam گفته است: یه شبایی دلم میخواد مغزمو از تو جمجمم بکشم بیرون و بذارمش تو یه ظرف اسید بلکه خاطرات تو همون ظرف لعنتی حل بشن و برای همیشه همون جا بمونن. دلم میخواد تموم حفرههای خالی قلبمو با سنگ ریزه پر کنم بلکه یادم بره چقدر داغ حسرت و آرزوهام سنگینی میکنه رو دلم. دلم میخواد چشمامو با آب سرد بشورم بلکه یادم بره چه روزای سیاهی رو باهاشون دیدم. دلم میخواد جسممو از پنجره بتکونم بلکه پاک بشه غبار غم از این تن خست:)))) دلم گرفته، دلم عجیب گرفته است. و هیچ چیز، نه این دقایق خوشبو، که روی شاخه نارنج میشود خاموش، نه این صداقت حرفی، که در سکوت میان دو برگ این گل شب بوست، نه هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمیرهاند. سهراب سپهری 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، selvam گفته است: یه شبایی دلم میخواد مغزمو از تو جمجمم بکشم بیرون و بذارمش تو یه ظرف اسید بلکه خاطرات تو همون ظرف لعنتی حل بشن و برای همیشه همون جا بمونن. دلم میخواد تموم حفرههای خالی قلبمو با سنگ ریزه پر کنم بلکه یادم بره چقدر داغ حسرت و آرزوهام سنگینی میکنه رو دلم. دلم میخواد چشمامو با آب سرد بشورم بلکه یادم بره چه روزای سیاهی رو باهاشون دیدم. دلم میخواد جسممو از پنجره بتکونم بلکه پاک بشه غبار غم از این تن خست:)))) بهترین گذینه برات تو کل به خدا هست 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .