Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 گاهی به لبهایی فکر کن که بوسیدی. به شهد علاقه. به لحظه های نور. به آن چند ثانیه فکر کن که چشمها را بسته بودی، آتش در رگ هایت می دوید، و در مصاف حماسی لبها پرنده شده بودی، بدون پر و بال و بدون شوق رفتن. روزگار مرگ آلودی است. حتما گاهی به زندگی فکر کن. مخصوصا قبل از خواب. که یاد گرفته ام خوابیدن، شکل کوچکی از مردن است. همان طور که فکر کردن به محبوب، شکل کوچکی است از زیستن.. 2 1 نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 یه جایی از فیلم " در حال و هوای عشق"، زن و مرد برای همیشه وداع میکنن. بعد، ما روی تصویر زن می مونیم. دستش، که از دست مرد رها شده، تن خودش رو چنگ میزنه. صورتش، شبیه نمادی از رنج غیر قابل تحمل میشه، و نهایتا، برای اولین بار فروریختن زن رو می بینیم. چند ثانیه بعد، داره در آغوش مرد گریه می کنه و مرد با مهربانی و نوازش بهش یادآوری میکنه که لازم نیست نگران نباشه، همه چی فقط یه تمرین بود ... زندگی، گمان کنم به خیلی از ما یه آغوش بدهکاره. که یه بار دیگه برگردیم به اون لحظه ای که فرو ریختیم، و در آغوش کسی که از دست دادیم اشک بریزیم، اون نوازشمون کنه و بگه دیوونه نگران نباش، تمامش یه خواب بود، یه تمرین بود، نرفتم، هستم. زندگی واقعی اما بدبختانه شبیه فیلمها نیست، و این می تونه رنج بی نهایتی باشه. تو در یک وداع تلخ به فروپاشی می رسی و برای همیشه همون جا می مونی... اسم فیلم: #inthemoodforlove #حمیدسلیمی 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 1 ساعت قبل، ReLIFE گفته است: یه جایی از فیلم " در حال و هوای عشق"، زن و مرد برای همیشه وداع میکنن. بعد، ما روی تصویر زن می مونیم. دستش، که از دست مرد رها شده، تن خودش رو چنگ میزنه. صورتش، شبیه نمادی از رنج غیر قابل تحمل میشه، و نهایتا، برای اولین بار فروریختن زن رو می بینیم. چند ثانیه بعد، داره در آغوش مرد گریه می کنه و مرد با مهربانی و نوازش بهش یادآوری میکنه که لازم نیست نگران نباشه، همه چی فقط یه تمرین بود ... زندگی، گمان کنم به خیلی از ما یه آغوش بدهکاره. که یه بار دیگه برگردیم به اون لحظه ای که فرو ریختیم، و در آغوش کسی که از دست دادیم اشک بریزیم، اون نوازشمون کنه و بگه دیوونه نگران نباش، تمامش یه خواب بود، یه تمرین بود، نرفتم، هستم. زندگی واقعی اما بدبختانه شبیه فیلمها نیست، و این می تونه رنج بی نهایتی باشه. تو در یک وداع تلخ به فروپاشی می رسی و برای همیشه همون جا می مونی... اسم فیلم: #inthemoodforlove #حمیدسلیمی Like 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 15 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: گاهی به لبهایی فکر کن که بوسیدی. به شهد علاقه. به لحظه های نور. به آن چند ثانیه فکر کن که چشمها را بسته بودی، آتش در رگ هایت می دوید، و در مصاف حماسی لبها پرنده شده بودی، بدون پر و بال و بدون شوق رفتن. روزگار مرگ آلودی است. حتما گاهی به زندگی فکر کن. مخصوصا قبل از خواب. که یاد گرفته ام خوابیدن، شکل کوچکی از مردن است. همان طور که فکر کردن به محبوب، شکل کوچکی است از زیستن.. لایک زیبا بود اینجاست که شاعر گفته: حتی خوابتم قشنگه چه برسه به بیداری 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 16 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: گاهی به لبهایی فکر کن که بوسیدی. به شهد علاقه. به لحظه های نور. به آن چند ثانیه فکر کن که چشمها را بسته بودی، آتش در رگ هایت می دوید، و در مصاف حماسی لبها پرنده شده بودی، بدون پر و بال و بدون شوق رفتن. روزگار مرگ آلودی است. حتما گاهی به زندگی فکر کن. مخصوصا قبل از خواب. که یاد گرفته ام خوابیدن، شکل کوچکی از مردن است. همان طور که فکر کردن به محبوب، شکل کوچکی است از زیستن.. اول اینکه مجردم ولی از بووووسیدن لب متنفرم فک کن یه من مورو ببوسی اییییییی خخخخخ ولی در کل بی شوخی فک کردن به بوسیدن و بوسیده شدن از طرف عشقت خارق العادس تو رویای آدم حالا فک کن واقعی بشه اون موقع کولاک میشه 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .