رفتن به مطلب

تعهد

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

هیچکس نمیتونه در واقع ادعا کنه که هیچکس ، هیچ رابطه ای ، هیچ موجودی تو دنیا براش مهم نیست . 
اون ادم یا هنوز پیداش نکرده ، یا هنوز مطمعن نشده از کسی . 
اگرفکر میکنی که هیچکس برات مهم نیست ، هیچ ادمی نمیتونه جذبت کنه ، یا برعکس ، اگر فکر میکنی یه نفرو میشناسی که سردترین و خشن ترین و خشک ترین ادم دنیاست ، میگه هیچ کس و هیچ چیز مهم نیست ، بدون داری اشتباه میکنی و اشتباه میکنه . 
ما ادما ، بعضی وقتا هنوز پیداش نکردیم .
ما ادما بعضی وقتا مطمعن نیستیم . 
بعضی وقتا میترسیم . نه از عشق . نه از دوست داشتن . از دوست داشته نشدن میترسیم . از اینکه بیانش کنیم و پسش نگیریم میترسیم . 
همه ی ادما ، مهم نیست کی باشن ، یه روزی یه جایی یه نفر میاد که به زانو دربیارشون . یه روزی میشه که یه نفر میاد و مطمعنش میکنه . مطمعنش میکنه که اره ! میتونم ازش یه حسی دربیارم .
اونی که امروز ، همه به عنوان یه ادم عیاش ، یه ادمی همیشه رابطه های مختلف داره ، همیشه با چندین نفره یاد میکنن ، همونیه که هنوز پیداش نکرده . همونیه که هنوز ، مطمعن نشده از کسی . کسی نبوده که  بگه فقط با من ! کسی نبوده که قلبشو قرص کنه و بگه فقط برای من بخند ، فقط با من لبخند بزن . 
ادما ، وقتی مطمعن شن ، وابسته ترین و متعهد ترین ادمای دنیا میشن . 
مطمعنش کن !

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...