زانکو ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 هیچکس نمیتونه در واقع ادعا کنه که هیچکس ، هیچ رابطه ای ، هیچ موجودی تو دنیا براش مهم نیست . اون ادم یا هنوز پیداش نکرده ، یا هنوز مطمعن نشده از کسی . اگرفکر میکنی که هیچکس برات مهم نیست ، هیچ ادمی نمیتونه جذبت کنه ، یا برعکس ، اگر فکر میکنی یه نفرو میشناسی که سردترین و خشن ترین و خشک ترین ادم دنیاست ، میگه هیچ کس و هیچ چیز مهم نیست ، بدون داری اشتباه میکنی و اشتباه میکنه . ما ادما ، بعضی وقتا هنوز پیداش نکردیم . ما ادما بعضی وقتا مطمعن نیستیم . بعضی وقتا میترسیم . نه از عشق . نه از دوست داشتن . از دوست داشته نشدن میترسیم . از اینکه بیانش کنیم و پسش نگیریم میترسیم . همه ی ادما ، مهم نیست کی باشن ، یه روزی یه جایی یه نفر میاد که به زانو دربیارشون . یه روزی میشه که یه نفر میاد و مطمعنش میکنه . مطمعنش میکنه که اره ! میتونم ازش یه حسی دربیارم . اونی که امروز ، همه به عنوان یه ادم عیاش ، یه ادمی همیشه رابطه های مختلف داره ، همیشه با چندین نفره یاد میکنن ، همونیه که هنوز پیداش نکرده . همونیه که هنوز ، مطمعن نشده از کسی . کسی نبوده که بگه فقط با من ! کسی نبوده که قلبشو قرص کنه و بگه فقط برای من بخند ، فقط با من لبخند بزن . ادما ، وقتی مطمعن شن ، وابسته ترین و متعهد ترین ادمای دنیا میشن . مطمعنش کن ! 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .