Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) ای یار جفا کرده ی پیوند بریده این بود وفاداری و عهد تو ندیده در کوی تو معروفم و از روی تو محروم گرگ دهن آلوده ی یوسف ندریده ما هیچ ندیدیم و همه شهر بگفتند افسانه ی مجنون به لیلی نرسیده.. در خواب گزیده لب شیرین گل اندام از خواب نباشد مگر انگشت گزیده بس در طلبت کوشش بی فایده کردیم چون طفل دوان در پی گنجشک پریده روی تو مبیناد دگر دیده ی سعدی گر دیده به کس باز کند روی تو دیده سعدی ویرایش شده 26 اردیبهشت، 2023 توسط Black_wolf 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 گاهی چو آب هستم و گاهی چو آتشم از این دوگانگیست که بس درد میکشم سویَم میا و روح پریشان من مخوان اوراق کهنهای ز کتابی مشوشم پرهیز این زمان ز من ای نازنین که من سر تا به پای شعله و پا تا سر آتشم با پای خویش ز آتش عشق تو بگذرم خویش آزمای خویشم و روح سیاوشم دارد رواج سکه قلب هنر حمید عیب من که کنون پاک و بی غشم حمید_مصدق 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 بسیار زیبا 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 بسیار زیبا 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 بین ما "خطیست قرمز"، پس تو با ما نیستی یک قدم بردار، میبینی که تنها نیستی خیرخواهان توایم ای شیخ! ما را گوش کن، فرصت امروز را دریاب، فردا نیستی.... یک سخن کافیست گفتن، گر در این خانه کَس است یا نشانی را غلط دادی به ما، یا نیستی! هیچ میترسی ز هولِ روزِ رستاخیز؟ نه! از مسلمانی هماین داری که "ترسا" نیستی! ای که با یک سنگ کوچک، خاطِرَت گِل می شود، مشکل از اطفال شیطان نیست، دریا نیستی! نیل در پیش و عصا در دست و فرعون از عقب، فرق دارد آخر این قصه، موسی نیستی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 در این زمانه رفیقی که خالی از خلل است صراحی می ناب و سفینه غزل است جریده رو که گذرگاه عافیت تنگ است پیاله گیر که عمر عزیز بیبدل است نه من ز بی عملی در جهان ملولم و بس ملالت علما هم ز علم بی عمل است 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچکس باور نداشت! خوب میدانم که "تنهایی" مرا دق میدهد عشق هم در چنتهاش چیزی از این بهتر نداشت! زندگی ظرف بلوری بود کنج خانهام ناگهان افتاد از چشمم، ولی مو برنداشت! حال من، حال گل سرخیست در چنگ مغول هیچکس حالی شبیه من -بهجز "قیصر"- نداشت! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 تقدیر، نه در رمل نه در کاسه ی چینی ست؟! آینده ی ما دورتر از آیینه بینی ست ما هر چه دویدیم، به جایی نرسیدیم ای باد! سر انجام تو هم گوشه نشینی ست از خاک مرا برد و به افلاک رسانید این است که من معتقدم؛ عشق زمینی ست یک لحظه به بخشایش او شک نتوان کرد با این همه تردید، در این باره یقینی ست شادم که به هر حال به یاد توأم، اما خون می خورم از دست تو و باز غمی نیست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود نی نام ز ما و نی نشان خواهد بود زین پیش نبودیم و نَبُد هیچ خلل زین پس چو نباشیم همان خواهد بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 بشارتی به من ازکاروان بیار ای عشق همیشه رفتن و رفتن ، ز آمدن چه خبر؟ به بوی عطر سر زلف او ، دلم خون شد صباکجاست؟ از آن نافهی ختن چه خبر؟ حسین_منزوی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 من این تکرار را چون سیلی امواج بر ساحل تحمل می کنم هر چند جانکاه است و جانفرساست در این فکرم که در پایان این تکرار پی در پی اگر جایی برای مرگ باشد! زندگی زیباست فاضل_نظری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 دلواپسم، ولی نگران تو نیستم گفتند عاشق است... به جان تو نیستم! ما سنگ و شیشهایم؛ دریغ از یکیشدن بس کن! من آشنای جهان تو نیستم دستِ قدَر، سیاههی تقدیر را نوشت بختت سپید باد! از آنِ تو نیستم من "بال و پر شکستهام" ای سرو پُرغرور شکر خدا که بار گران تو نیستم بستم به بوسه باز دهان تو را، ببخش! شرمندهام، حریف زبان تو نیستم...! حسین_دهلوی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟ آن چنان مات که یکدم مژه برهم نزنی! مژه برهم نزنم تا كه ز دستم نرود ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی... فريدون_مشيري 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2023 چه غم دارد ز خاموشی درون شعله پروردم که صد خورشید آتش برده از خاکستر سردم به بادم دادی و شادی ، بیا ای شب تماشا کن که دشت آسمان دریای آتش گشته از گردم هوشنگ_ابتهاج 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 بسیار زیبا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب انرژی ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۷ در 14:06، Black_wolf گفته است: ای یار جفا کرده ی پیوند بریده این بود وفاداری و عهد تو ندیده در کوی تو معروفم و از روی تو محروم گرگ دهن آلوده ی یوسف ندریده ما هیچ ندیدیم و همه شهر بگفتند افسانه ی مجنون به لیلی نرسیده.. در خواب گزیده لب شیرین گل اندام از خواب نباشد مگر انگشت گزیده بس در طلبت کوشش بی فایده کردیم چون طفل دوان در پی گنجشک پریده روی تو مبیناد دگر دیده ی سعدی گر دیده به کس باز کند روی تو دیده سعدی یک ریپ به نیابت از تمامی پست ها لایک جمعیی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .