Black_wolf ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت شاید آخر عمرت این را بگویی ، وقتی که بتوانی مقایسه کنی ، ببینی و بفهمی و فکر کنی : " هیچکس ، هیچکس هرگز مرا چنین دوست نداشته است " . اما این به چه درد خواهد خورد اگر این دو کلمه قابل خواندن نبود . و من چه خواهم شد اگر تو مرا دوست نداشته باشی ، چون نیاز من این است که تو دوستم بداری . من نیاز ندارم که تو مرا جذاب بدانی ، یا فهمیده یا هر چه . من نیاز دارم که مرا دوست بداری و برایت قسم میخورم که این دو یکی نیست . بگذریم ، این نامه پایان نخواهد داشت ؛ چون در من چیزی هست که پایان نمیگیرد... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت خیلی زیباااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت قشنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت زیباااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت لاییییییییییییییییییییییکی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت لایکی لاایک 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .