kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 آرد: دو پیمانه تخم مرغ: ۱ عدد شیر: یک پیمانه (زیاد بریزید پنکیک پُف نمیکنه) بکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری شکر: یک قاشق غذاخوری نمک: نصف قاشق چایخوری شیرهی ذرت: گیر نیاوردید، شیرهی خرما یا عسل روغن: دو قاشق غذاخوری [rtl]· طرز تهیهاش خیلی راحته. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو باهم مخلوط کنید.[/rtl] [rtl]· توصیه: آرد رو به صورت الک شده اضافه کنید. یعنی ابتدا یکیدوبار از توی صافی رد کنید.[/rtl] [rtl]· توی یه ظرف یا استکان، جداگانه تخم مرغ و شیر رو کمی با همبزنید و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید.[/rtl] [rtl]· مواد رو هم بزنید و هم بزنید تا حسابی نرم و یک دست بشه.[/rtl] [rtl]· ← اگه میخوایدپنکیکتون زیاد پُف کنه: مقدار شیر، عامل تعیین کنندست. بایدذره ذره شیر رو به مواد اضافه کنید تا به یک خمیر نسبتا غلیظ برسید. یه مقدار شیر اضافی باعث میشه خمیر شُل بشه و پنکیک دیگه پف نکنه. همین یه نکتهی کوچیک حاصل عمری تجربهست! [/rtl] [rtl]· اگه ماهیتابتون بدون روغن نمیسوزه یا براتون مهم نیستکه بسوزه، فَبِها؛ بهش روغن نزنید و رنگ پنکیکها هم یکدستتر میشه. درغیر این صورت کفش رو یکم چرب کنید، زیاد نه ها.[/rtl] [rtl]· بهتره ابتدا صبر کنید تا کف ماهیتابه به اندازهی کافی گرمبشه… گرم که شد، مقداری از مایع رو بریزید و صبر کنید.[/rtl] [rtl]· یکی دو دقیقه صبر کنید و بعد با یه کفگیر برش گردونید. بایدقهوهای کمرنگ شده باشه. یکی دو دقیقهی دیگه هم صبر کنید تا طرف دیگش طلایی بشه. بعد از ماهیتابه درش بیارید.[/rtl] [rtl]· *تو هر نوبت میتونید، یکی دوتا یابیشتر (بسته به اندازهی ماهیتابهتون) از مایع پنکیک بریزید. اندازهش هم که دلبخواهیه.[/rtl] [rtl]· ↑ پنکیکهایی که شیر کمتر دارن (در بالا توضیح دادم) وبیشتر پف کردن.[/rtl] [rtl]· ↓ پنکیکهایی که شیر بیشتر دارن وکمتر پف کردن. دیگه انتخب با خودتونه![/rtl] 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .